DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 20.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,69
12.496
3,382
3,68
3,70
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

…mislim da će vam 3 godine biti malo, zadnji put preko 10 kn 31. 10. 2018, preko sto kuna još tamo 2011, ovo je samo za buregđije još dugo…

system2, 23.06.2020. u 19:54

…mislim da će vam 3 godine biti malo, zadnji put preko 10 kn 31. 10. 2018, preko sto kuna još tamo 2011, ovo je samo za buregđije još dugo…

Kolega,

tocno bila je 27,85 na Dan zena 08.03. 2017, dakle prije 3 godine..to mi je starting point, ocekujem da cemo tu razinu od 27,85 pregaziti kao plitak potok kada krenemo bez buregdjija i dok se sva rodbina od menadjera mirovinaca nakrca dovoljno..to ce biti puno prije od 3 godine jer tada na 27,85 je firma poslovala losije i imala je jos duga prema dobavljacima iz PSN. Sada je taj dug otplacen u cijelosti i firma je otvorena prema van… stoga  tek na toj razini zapravo krece oporavak dionice i put prema 3 cifre…s 27,88 je zatucena bez vidljivih i opipljivih razloga osim spekulanata i dobro organizirane ekipi.

Puno cemo lakse i prije s 27,85 prema 100 nego li su nas zatukli s 27,85 na 3-5 kroz tri godine.

lp

Nakon produženog vikenda i skoka na najmanje 8 kn u utorak logicno je ocekivati sutra 10-12??

O, zaboravio sam dovršiti, -10-12%

Kolega, da se skoči treba uhvatiti zalet, zar ne? A za to treba napraviti par koraka unatrag. Osnovni zakon gibanja. Učite od prirode

Enigma je ovdje to zašto se ne pojavljuje nitko novi u top 10 i nakon tako velikih prometa. Ako ova dva fonda prodaju, tko onda kupuje. Ovdje jednostavno nešto ne štima u trgovanju, gdje su sve te prodane dionice nestale? Po ovome ispadne da je većina prometa jednostavno fingirano, umjetno odrađeno. Kakvi su motivi toga?

8.OTP BANKA D.D./ERSTE PLAVI OMF KATEGORIJE B111.0000,45Skrb. račun

Danas bi ERSTE PLAVI trebao pasti ispod 100 000 komada….pretpostavljam još dva tjedna i vani su..

tin, 26.06.2020. u 11:12

Danas bi ERSTE PLAVI trebao pasti ispod 100 000 komada….pretpostavljam još dva tjedna i vani su..

To je dobro.Samo što je i AZ ponovno počeo prodavati.

Fondovi sa svojim DLKV-R-A dionicama korigiraju njegovu tržišnu cijenu. Prodaju samo kad je to nužno kako bi zaustavili cjenovni rast dionice DLKV-R-A. Znači, zadnjih pol godine mali dioničari prodaju, jer mali dioničari o Dalekovodu i njegovoj budućnosti nemaju pojma, a fondovski prijatelji kupuju jer znaju što će uskoro s Dalekovodom i u Dalekovodu dogoditi. Usput, i mi iskusni kupujemo jer nam način trženja ove dionice govori nam da je sad vrijeme kupnje te dionice, a ne prodaje.

Da i? Dionica je bila cca 2000 kn. Nakon dokapa ih ima 10 puta više, dakle ekvivalent je 200 kn. A mi smo skromni pa kažemo samo 100 kn. A i onih 2000 kn je bilo podcijenjeno jer su analitičari prognozirali 5 pa i 10.000 kn

I da nije bilo one krize možda bi i bilo tako. Možda će ovaj put.

Dalekovod ‘cilja’ njemačko tržište teško desetke milijardi eura

New Report

Close