Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,69 | 12.496 | 3,382 | 3,68 | 3,70 | 0,00% |
Znade li tko koliko je DLKV jos u minusu i kad bi se to s ugovorenim poslovima po procijenama vasim moglo sanirat? Hvala
nikad
To i je za Dlkv mali ugovor.Ali to dokazuje da je dlkv sposoban. Bit će uskoro i milijarde. A smijali ste se dok sam jučer prognozirao cijenu od 200 kn za koju godinu.
Firma sklopi posao kao nositelj ugovora od 450 milijuna kuna a tržišna kapitalizacija joj 120 milijuna kuna. I banke dadnu garanciju takvoj firmi i prate je. Nadalje, fond dijeli i šakom i kapom dionice te iste firme po 4 i manje kuna a kupovao ih je kad se sve sabere najmanje po 150 kuna prosječno. Pa u kojoj to mi državi živimo? Ovo nema ni u pjesmi “Kako živi Antuntun”. A za kraj što je njjače od svega pretpostavljam sa dobrim argumentima da će Dalekovod drugi korona kvartal odraditi sa plusom po svemu sudeći kako ide naplata već prije ugovorenih i dijelom odrađenih poslova. Tako da će mo imati čudo neviđeno, u koroni plus! Ima tu neke simbolike!
Ovo je potvrda vrijednosti dlkv,nazalost cijena dionice je na samom dnu.Osobno mislim da na zse je to dionica koja ima najvise prostora za rast.Vidićemo oce li idući tjedan biti ovaj ugovor nagrađen sa rastom dionice,kako je ovo bara moguće da ode i u minus.
Firma sklopi posao kao nositelj ugovora od 450 milijuna kuna a tržišna kapitalizacija joj 120 milijuna kuna. I banke dadnu garanciju takvoj firmi i prate je. Nadalje, fond dijeli i šakom i kapom dionice te iste firme po 4 i manje kuna a kupovao ih je kad se sve sabere najmanje po 150 kuna prosječno. Pa u kojoj to mi državi živimo? Ovo nema ni u pjesmi “Kako živi Antuntun”. A za kraj što je njjače od svega pretpostavljam sa dobrim argumentima da će Dalekovod drugi korona kvartal odraditi sa plusom po svemu sudeći kako ide naplata već prije ugovorenih i dijelom odrađenih poslova. Tako da će mo imati čudo neviđeno, u koroni plus! Ima tu neke simbolike!
Da, u iducih 24 mjeseca, samo u Sloveniji vrijednost ugovorenih radova 450 mil…..
hmm a trzisna kapitalizacija firme 120 mil..no doci ce ona na one moje projicirane visine uskoro..strasno bi vazno da jos uletimo na njemacko trziste pa bi to bilo onda povezano Slovenija-Njemacka-Poljska- Svedska-Norveska…samo jos da maknemo politiku iz firme ili ju minimiziramo do beznacajnosti i ovo ide do neslucenih visina kao top firma izlistana na ZSE.
lp
Ovo je potvrda vrijednosti dlkv,nazalost cijena dionice je na samom dnu.Osobno mislim da na zse je to dionica koja ima najvise prostora za rast.Vidićemo oce li idući tjedan biti ovaj ugovor nagrađen sa rastom dionice,kako je ovo bara moguće da ode i u minus.
Valjda na sreću, ne nažalost. Tko nema u ponedjeljak prvi na kupnju a tko ima isto tako ako želi u dokup. Takvih prilika ima jednom u 15 godina na ZSE.
8 kn u ponedjeljak?
Dečec, kak si mislil u ponedelek 8 kuna? Pa u ponedelek ti ne bu niš delalo, mislim ni internet. Praznik je, najveći praznik u hrvata – DAN ANTIFAŠISTIČKE BORBE.
Imali su onii i 500milja eura ugovore pa ništa od toga. Mislim u Norveškoj. I neznači ugovor od 450 milja kn da će imati neku veliku dobit od toga. Možda bude i veći gubitak nego da nerade. Adpl je potpisao takav ugovor pa je dionica pala
Nekažem da neće rssti ali povjest je pokazala da treba biti jako oprezan kod ove dionice. Bilo je jako puno ugovora a mnogi su pare izgubili. Tko zna koliki im je dug. I zašto fondovi izlaze ako je tako bajno. Neki su najavljivali i INGR-u na 12kn pa se baš i nije ostvarilo. Ovo će sigurno otići na 6-7kn idući tjedan pa će lagano nazad kao i ATpl uz toliki skok vozarina cijena dolje. Ptkm uz najveću dobit u povijesti cijena dolje. Ingr. Igh, opte bez ikakvog razloga gore. Takva je naša burza. Jadna.