DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 19.11.2024. u 16:40
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,69
12.496
3,382
3,68
3,70
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Najjači bid a najveći pad danas?! To znači samo jedno: pametno kupovanje.

Dalekovod će uskoro poprimiti ludilo. Cjenovno će ludovati, do desetog mjeseca ludovat će do deset.

je…ali kladim se da sutra ide

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

_Mrzljak_, 10.10.2007. u 22:01

trebalo je kupovati po 1200 prije 15-ak dana :)) to je bio posao .. a ne prodavati za HT …. ali i sutra nije tako loše kupiti …. [smiley1]

što ti je vremeplov….

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

izgleda da nakon ptkm, sapn i opte imamo novu zvijezdu na zse! zadnji neka opet ugasi svjetlo!

Godinama je polako padala, sada će godinama polako rasti. Jasno i glasno rečeno!

Ovo više ne treba ni gledati nego s vremena na vrijeme samo provjeriti koliko je naraslo. Moći će te se pohvaliti unucima kako ste u korona krizi kupovali Dalekovod na dnu.

Budući da se cijena održala i kad je vani padalo, sad bi moglo biti svega. Bid se opet slaže i sad je preko 130.000 kom.

I to sve od 4,17 kn pa gore.

Jesu li to stigle 2 kune po dionici od ministarstva financija?

zorangutan, 03.04.2020. u 11:19

coffey, 03.04.2020. u 09:18

cini mi se da je ovdje mozda vrijednost daleko iznad trenutne, zato sam znacajno kupio i mislim da cu jos nadokupljivati

samo ti kupuj dok najveći dioničari prodaju….u zadnjih tjedan dana PBZ CO OMF prodao je skoro 40.000 dionica i pao s 2. mjesta na 3.  …i sad još ima 919.351 dionicu!…a ti samo kupuj…tako je ekipa pametovala i kad su fondovi prodavali ULJN pa su se hvalili “jeftinim” kupnjama…pitaj ih koliko im sada vrijede te dionice….

Vidis sad nakon 3 mjeseca, to ti je ta razlika, ti trgujes za burek, a ja ne

Lijepo se danas skidalo s aska, bit ce ovo lijepa prica i samo treba biti strpljiv.

Ja cu razmisljati o prodaji tek za dvije do tri godine…vjerujem da budemo rijesili Certifikat o kvaliteti za njemacko trziste gdje smo pokazali veliku ambiciju u osvajanju trzista. Vjerujem slicnom scenariju u Njemackoj kao i u Poljskoj, Norveskoj i Svedskoj gdje smo prepoznati kao partner koji moze i zna.

Kada se bacimo na njemacko trziste, tada onih mojih ciljanih 3 znamenke Target ce postati realnost. Do tada samo strpljivost,,a o tome sta rade mirovinci ovdje nas i ne bi trebalo puno zamarati.

lp

Taj Dalekovod uranio s ludilom, ja očekivao u desetom mjesecu, a kad ono, on počeo već danas!

Ja ga čekam od 2007.g. Valjda je vrijeme. Bio je po 2000 na vrhu

Sad ću biti zadovoljan i s 200.Za koju godinu.

New Report

Close