DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 19.11.2024. u 14:29
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,69
12.237
3,312
3,68
3,70
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Blagi način rješavanja tzv. NPLa

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

diokidina, 11.06.2020. u 14:23

cdrasko, 11.06.2020. u 12:54

Erste Plavi polako izlazi (-22.500) od 42.029 protrgovanih 8.6.2020., te mu je ostalo još 342.646 dionica, a obzirom da je zadnja dva dana protrgovano 218.000 dionica, vjerovatno je polovica njihova prodaja, znači da im je ostalo manje od 250.000 dionica što bi lako moglo nestati narednih par dana.

Tako je. Kroz slijedeci tjedan by, by,…

Sumnjam da će Erste do kraja rasprodati svoj paket. Dok namire svoje bližnje, a ostavit će jedan dio i sebi da se raduju zajedno sa nama rastu.. Pa moraju nekako namiriti milijunske gubitke koje su ostvarili kupujući i na ATH od preko 1950 kuna po dionici.

Da radim u HANFI dobro bi preispitala ove transakcije zadnjih dana i prosipanje po bidu. Kome se serviraju dionice po sistemu što niže to bolje?

Lijep nalog na kupnji se pojavio!

Trebalo bi ga malo poklopiti da vidimo što će!

Hmm, dugo vec nisam vidio na kupnji nalog, i to kao prvi,  od impresivnih 61430 kom..pa tko voli prodati neka otrese…ovdje se lagano i nevidljivo  netko  vec dugo ukrcava a da ne bude vidljiv u top10….samo strpljivo!

Ovo jutros čak ni Erste nije prodavao nego više manjih koji su se uplašili pada burzi u Evropi i SAD-u pa su kalkulirali da će opet biti Dalekovoda ispod 4 kune.

Meni je trejd uspio. Skratio na 4.4kn i danas opet kupovao na cca 4.12 kn. Sad bi mogli do 5kn

09.06. protrgovano 132.184 kom, fond prodao 25.000 kom.

:/

Što bi to trebalo značiti?

Moze se zakljucit da fond ne rasprodaje, ali 80% prometa je… ?!

Ja sam lijepo pisao da prodajem po  4.4kn.

Iza toga imali ste pad do 4.02 kn. Pametni su vratili svoje dionice. Sad planiram prodaju na cca 5kn.

Izniman i neuobičajen način trgovanja na Dalekovodu zadnjih dana. Iako sam preko 14 godina na ZSE-u, rijetko viđeno. Čekamo daljnji razvoj zbivanja!

New Report

Close