Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
Na burzi sam od 2005 godine i nagledala sam se svašta i preživjela svašta. A i pored svog iskustva ipak ne mogu dokučiti uzrok ovog zadnjeg pada ispod 4 kune i prodaju i po 3,80.
Lojtra je potpuno u pravu kada kaže da ovdje više nema tko prodavati ispod 4 jer su se dionice koje su kupljenje od strane špekulanata već izvrtile a očito je da više ni fondovi ne pristaju na nižu cijenu. Samo jedan jači kupac razbucat će ask i fondove kao da nikada nisu ni postojali. Ionako im je svrha bila i ostala da gube.
Opa, opet danas raste, pa to izgleda cisto ok, sta mislite moze li doci recimo do 14 (cisto onako pitam bez nekog utemeljenog razloga)?
Opa, opet danas raste, pa to izgleda cisto ok, sta mislite moze li doci recimo do 14 (cisto onako pitam bez nekog utemeljenog razloga)?
Prije 25kn.
2+5=7, sedam je sretan broj. A 100 kada podijelimo s 4 daje isto 25.
Eto i mene nazad..nekako mi predobro izgleda tehnicki.
Dapace kad malo pogledam grafove Dlkv,Lkpc, Sapn i Hpb nemaju sta raditi na ovim razinama. Ocekujem nagli skok gore.
E sad razmisljam o podebljavanju istih.
Dlkv ima perspektivu, a naredne 3 dionice na 0.36 do 0.42 BV, a posluju skroz stabilno. Trenutno su jako jeftine.
Prije koji dan grafovi nisu tehnicki izgledali dobro, a danas su predobri. Aj da i ti nisi vise u cashu.
Vratio dio prodanog po 4.3x.
Cca 5500kom. Prosjek 3.8x.
Ceka se 4.7 kn i sto ce biti tu pa cemo biti pametniji.
U petak se od 75.000 protrgovanih dionice, njih vise od 65.000 je proslo po asku. To je signal da kupaca ima i da ce dionica rasti. Do koje ce cijene ici i na koju cijenu ce se stabilizacirsti vidjet cemo.
O tome da fondovi rasprodaju, nije istina. Jer prosli tjedan nisu rasprodavali kad se prosipalu po bidu i kad je cijena padala.
Prije koji dan grafovi nisu tehnicki izgledali dobro, a danas su predobri. Aj da i ti nisi vise u cashu.
Ti su grafovi jako bitni kod DLKV, DDJH, MGMA i sličnih rupa bez dna koji odgađaju stečaj. Treba povući koju liniju i za DIOK… izgledao je dobar support prije stečaja. LEDO i BLJE dobar long term buy trend.
Ekipa prelijeva iz šupljeg u prazno dok ne izgube sve novce. Najbolji su odraz jala i čemera hrvatske burze.