DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 21:46
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Vjerojatno sirno ako im je sta ostalo. Ako im je i sto ostalo sigurno cekaju na visoko.

izgleda da je fond  izasao …

diokidina, 11.05.2020. u 10:42

Vjerojatno sirno ako im je sta ostalo. Ako im je i sto ostalo sigurno cekaju na visoko.

Imaju oni još municije, a čini se da prodaju i dalje na oko 4 kn. Da bar izađu do kraja pa da ih s riješimo, ali ovo ovo njihovo prodavanje više djeluje kao neko inaćenje u stilu – kad smo mi popušili na ovoj dionici, nećete ni vi mali na tome na brzaka napuniti džepove.

Ignore: KressoM, delux

Nisu oni ovi na 4,vidi se njihovi nalozi na asku. Cekaju

avax10@

Baš sam i sama htjela nešto slično napisati. Ova trenutna rasprodaja PBZCO fonda doista izgleda kao neki oblik “osvete” za ogromne gubitke koje je fond ostvario kupujući i po 220 kuna a sada rasprodajući na najnižim povijesnim cijenama. Dok se oni do kraja ne iskipaju nema nam većeg rasta. Dobijem dojam da svaki puta kada prodaju po bidu to bude popraćeno nekom masnom psovkom od strane upravitelja fonda! 🙂

https://www.lider.media/lider-intelligence/tvrtke-i-karijere/dalekovod-hrvoje-isek-novi-clan-uprave-tomislav-duric-odlazi-iz-kompanije-131365

Ovaj novi budi veliku nadu.

Koliko fond ima dionica od četvrtka,? Pa morao bi već biti vani.

PBZ CO prodao 189 tisuća komada u jednom danu. Skoro pola prometa taj dan. Tope se!

A možda nešto i ostave. Nikad ne znaš kada će stati sa prodajom.

Eto sad već pala na razinu prije izvještaja, i nitko više ništa ne piše??

Sigurno su izašli na 4,5 i sad hoće nazad što povoljnije?

Koji je to fond u pitanju? Ja ga ne vidim u prvih 10? Tog pbz Croatia osiguranje…

PBZ nije dalje prodavao?? I sad drže još 300 000 komada a mogli su izaći da su htjeli… tjednima prosipaju ispod 3,50 ali im je bilo 4,50 jeftino odjednom? Kažem po xx put, fondovi su grobari HT TK.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

New Report

Close