DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 15:34
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

A tko nema hrabrosti da kupi na ovoj cijeni neka onda posmatra i raduje se kako drugi zarađuju. A takvih promatrača doista ima mnogo na forumu. Vaši novci Vaša briga!

Ulaz  na 4 kn je dobar pick, pogotovo kad se pogleda zadnje FI koje daje gorivo rastu. Dionica bi uskoro mogla preko 5 kn i stablizirati se oko 5,5 -6 kn. Dodatan impuls rastu dat će završetak izlaska fonda, a to bi moglo biti već sutra.

Ignore: KressoM, delux

coffey, 07.05.2020. u 12:54

kjelic, 07.05.2020. u 12:31

Također smatram kako dionica ima ogroman potencijal rasta! Dugoročno čak do 9kn.

Hahaha, e jesi ga ubo cijenu i to jos dugorocno, hajd sad to empirijski dokazi

Pa na ZSE je 3 dana dugoročno

coffey, 07.05.2020. u 12:54

Kolega, koristim TA analizu. Dno u 2016.g. je bilo na 9.15kn, a najveći otpor će biti tjedna MA200

također oko 9kn. Dugoročno znači  cca 1-2 god. Mislim da je i nominala 10kn ako to nekome nešto znači.

Fond istresa zadnje desetice! Još sutra će imati štogod za prodati i adio gubitnici! A gubitnici su zato što su dokapitalizirali po 10 a prodavali i po najnižoj povijesnoj. Nešto su dokapitalizirali i po 220.Tko li im tamo plaće daje i na čijoj grbači žive ti upravitelji.

Koja su sad pravila, će bit pokupljeno sve s Aska do 4,20? Hvala!

Stvarno je čudno da nešto poraste toliko nakon izvješća u kojem je iskazan gubitak.

Koje tvrtke su izbacile izvještaje s velikim rastom dobiti a nisu se pomakle s mjesta.

Jako malo si na burzi ako ti je to čudno.Ja sam od 2003g. i to mi je sasvim normalno.

forumas., 07.05.2020. u 16:04

Stvarno je čudno da nešto poraste toliko nakon izvješća u kojem je iskazan gubitak.

Koje tvrtke su izbacile izvještaje s velikim rastom dobiti a nisu se pomakle s mjesta.

Ti i lojtra svaki po svome. Ti navijaš za pad on za rast. 1.5 M je kupljen, odnosno prodano što nije malo, nimalo.

Meni je to sve smiješno, kad je padalo na ove niske cijene nitko se nije čudio sad poraste 80 lipa prašina se diže??

Danas je promet znatnih 406.000 dionica. S tim brojkama je Fond koji mjesecima davi ovu dionicu sutra vjerojatno vani, a onda je smjer jasan…

Ignore: KressoM, delux

al je iskazan gubitak za 1.kvartal?Di ste vi to procitali kolega forumaš?

I mene je Forumaš prešao pa sam premalo kupio. Da sam tek znao za rezultate…nisam ni znao da su izašli.

New Report

Close