Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
crosover dlkv-ingr cjena..jos malo pa sustize cjenu ddjh .
bit ce toga jos..tek je krenulo
crosover dlkv-ingr cjena..jos malo pa sustize cjenu ddjh .
bit ce toga jos..tek je krenulo
Kolege primijetili da OTP fondovi nisu kupovali zadnja dva dana pa odlučili malo pritisnuti na dole ne bi li štogod uboli. Klasični “glupan trap” za one koji nemaju iskustva na tržištu kapitala. Čak se počeli postati i naslovi od prije godinu i pol.
Stvarnost je malo drugačija. Dalekovod ispunjava sve svoje obveze i razdužuje se. Osim toga nadam se da je uprava poradila na tome da i Dalekovod upadne u program pomoći od strane države. Tu bi trebala leći lijepa lova plus do kraja godine i onih 50 milijuna kuna iz spora sa MF-a.
Ako je moja kolegica po profesiji “Seve” zbog “korona krize” mogla upasti u program državne pomoći posrnulima zbog korona krize ne vidim zašto to ne bi mogao i Dalekovod. Sve u svemu “korona kriza” će najviše pogodovati ovakvim “govnarama” kao što je ova u budućnosti perspektivna tvrtka. FI za prvi kvartal 2020 očekujem daleko bolje nego što je trenutna cijena. Novac za nove investicije više nije problem, u Srbiji ga već počeli bacati iz helikoptera čak i fizičkim osobama. 🙂
fond će morati spustiti prodaju prema 2,5-3 kn jel ovako nema šanse da proda tih 6xx.xxx komada
jarane jel ti to opet komuniciras preko medija
FI za prvi kvartal 2020 očekujem daleko bolje nego što je trenutna cijena. Novac za nove investicije više nije problem, u Srbiji ga već počeli bacati iz helikoptera čak i fizičkim osobama. 🙂
semafor te demantira. te “dobre” perspektive vidiš valjda samo ti, a ostali ulagači rasprodaju dionicu po sve nižim i nižim cijenama . valjda neće i ovdje biti nulovanje?
ja imam protupitanje..prodaje se,,zasto?
tovarish@
Kolega još ste zeleni za ulaganje. Ovaj pritisak na prodaji upravo ukazuje na to o čemu sam gore pisala. Manite se burze, herc će Vas trefiti!
Zbog korone, odobrena je svima odgoda izrade izvješća do 30.06., tako da to nije ništa bitno, niti kasne.