DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 02:56
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@coffey

jeftino za kupiti će biti na 1-2 kn

sada na 4 kn je u ovim okolnostima raspada gloablne ekonomije zbog pandemije te uz PSN za vratom – DLKV preskup!

promet je već 90.000 dionica uz rast cijene..izgleda da je dno odrađeno i da sada ide oporavak cijene?

na ignoriranju: ljudska bijeda "nabiduasku" (dno dna)

da je pametniji ovaj sa skruvenim prodavao bi debelo iznad 4 kn… ali on se nameračio i ne da se.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

hrvalin, cini mi se da je ovdje mozda vrijednost daleko iznad trenutne, zato sam znacajno kupio i mislim da cu jos nadokupljivati

coffey, 03.04.2020. u 09:18

cini mi se da je ovdje mozda vrijednost daleko iznad trenutne, zato sam znacajno kupio i mislim da cu jos nadokupljivati

samo ti kupuj dok najveći dioničari prodaju….u zadnjih tjedan dana PBZ CO OMF prodao je skoro 40.000 dionica i pao s 2. mjesta na 3.  …i sad još ima 919.351 dionicu!…a ti samo kupuj…tako je ekipa pametovala i kad su fondovi prodavali ULJN pa su se hvalili “jeftinim” kupnjama…pitaj ih koliko im sada vrijede te dionice….

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Nema nikakve objave o obustavi rada u dalekovodu ? Ako je ako to je super..

Kolega Zorangutan..na 6kn ste isto kao ja zvali 3kn i bili amo u pravu. Ali sada…mislim da ispod 3kn necemo gledati.

Ja sam pazario i jos pazarim.

Glede prodavaca, istoga nije vise problem izbiti iz cipela. I budemo.

salt, 04.04.2020. u 13:11

Kolega Zorangutan..na 6kn ste isto kao ja zvali 3kn i bili amo u pravu. Ali sada…mislim da ispod 3kn necemo gledati.

Ja sam pazario i jos pazarim.

Glede prodavaca, istoga nije vise problem izbiti iz cipela. I budemo.

2,80 iduće dno😉

Shodno najavi Marica da slijedi reset gospodarstva, mozda im dodje iz guzice u glavu da imaju neke obaveze prema Dalekovodu. Isto tako da su pametni dokapitalizirali bi Dalekovod, DDJH i sve ostalo cega su se htjeli rijesiti. Evo im sada posljednje prilike da pokazu kako su politicari osjetljivi ili nisu.

zorangutan, 03.04.2020. u 11:19

coffey, 03.04.2020. u 09:18

cini mi se da je ovdje mozda vrijednost daleko iznad trenutne, zato sam znacajno kupio i mislim da cu jos nadokupljivati

samo ti kupuj dok najveći dioničari prodaju….u zadnjih tjedan dana PBZ CO OMF prodao je skoro 40.000 dionica i pao s 2. mjesta na 3.  …i sad još ima 919.351 dionicu!…a ti samo kupuj…tako je ekipa pametovala i kad su fondovi prodavali ULJN pa su se hvalili “jeftinim” kupnjama…pitaj ih koliko im sada vrijede te dionice….

A cuj, ja kupujem kad svi ostali prodaju, a prodajem kad svi kupuju. Da je obrnuto ne bih dobio po jeftinoj cijeni, a prodao skupo. To sto fond prodaje, sumnjam da je zakljucio da firma propada pa se rijesava pozicije, jer 900k dionica je 9mil KN sto je fondu manje od statisticke greske (uostalom zasto drugi ne prodaju).
Ja isto nemam nikakvih, ali bas nikakvih informacija, nego gledam samo nacin poslovanja, postupanje menagera i cijenu i to vikendom poslje rucka.

Vidim da se bave vecinom izvozom, nisu ovisni toliko o nasem trzistu koje im moze biti samo plus.

Dugove uredno rijesavaju,  zaposljavaju po potrebi poslovanja, i cini mi se da imaju buducnosti ako su se do sad uspjeli odrzati. Zato sam kupio sad njihove dionice, a ne na 10-24kn koliko su bile.

Ne tvrdim nikako da ce sutra vrijednost dionice narasti, ali vrijeme ce pokazati da li mi je logika kriva jer mislim da nikom nije u interesu, a najmanje radnicima i investitorima da Dalekovod propadne.

Stvarno čudno da ovo danas nije otišlo preko 4?!

Sve drugo raste, Igh i Ingra po 10-20%, a ovo tek 1-2% ??

Ne znam kome ovaj PBZ Croatia Osiguranje OMF misli prodati ovolike dionice. Baš su našli vrijeme za izlazak a prodali bi iznad 3,50. Pa svi vide da prodajete kao sumanuti i stavljate neku potporu na bid koja se razbježi čim neko udari po bidu. Daj se uozbiljite ili počnite to prodavati jeftinije! Tko će to kupiti po ovoj cijeni u ovoj situaciji???

New Report

Close