Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
ovaj dlkv je bezvezna dionica na kojoj kao da vlada neka zavjera! svugdje se nešto dešava, radi, ovdje muk i tišina
čak i ddjh koji je u velikim problemima danas je dobio jamstvo za kredit od čak 300 milja kuna i mogućnost spasa a ovdje mrtvilo da ne može biti gore
najžalosnije je što bi ovako moglo potrajati mjesecima
Dobro je dobro, čim uzimaju nove ljude, pa i kuhare nije loše
možda im treba za skuhati posljednju večeru?
Pa ja mislim da ovaj prvi naslov dosta govori o vrijednosti equitya Dalekovoda. Barem iz moje laičke perspektive odnosno nekoga tko nije stručnjak za procjenu rizika naplativosti i opcenito koncepta mjerenja vrijednosti.
Vjerovatno treba direktoru za nosit kavu 😛
Nema više otkaza, što se trebalo očistiti je odrađeno , sad se traže radnici, oporavak je na vidiku https://www.moj-posao.net/Posao/467231/Armirac-tesar-mz/
Nema više otkaza, što se trebalo očistiti je odrađeno , sad se traže radnici.
Može biti jedno i drugo, ima vrijednih radnika i onih manje vrijednih koji i ne bi baš radili, tako da svatko tko je nezadovljan ima pravo da ode, a svaka promjena na bolje je dobra..
Mišljenja sam da se Dalekovod izvukao i da bolji dani dolaze..
[/quote]
Istina je uvijek u sredini.
Radnici – monteri su uvijek trazena roba, jer ih nema puno na trzistu. Dalekovod ima dosta zaposlenih radnika iz Srbije i Bosne, vjerojatno uskoro i iz Albanije ce biti.
Sto se tice otkaza, sigurno da je dosta njih opravdano , ali nisu rijeslili visi menadzment, a oni su uzrok vecine problema.
S obzirom na silne fluktuacije i neiskustvo rukovodeceg kadra, jos su i dobri.
Ukoliko rijese dug, veliki zamah ce dobiti.
Ostaje i dalje da rukovodeci kadar ne zna nista o core businessu.