Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 7.233 | 1,981 | 3,64 | 3,66 | 1,67% |
Ovaj rast mi više izgleda kao iskrcavanje prije konačnog pada…..
Mogao bi stečaj uskoro zakucati i na ova vrata…
@boana
"Ebitda za 9 mjeseci cca hrk 17mn a dug 450mn, a novčani tok negativan"
@kadija
"Rastu im dospjele obveze, sad su na 22 milijuna. To mi se ne čini kao dobra vijest. Točka 2. stavak OO
https://zse.hr/userdocsimages/novosti/iBbBkXwZwU5PhOZFh9ICTA==.pdf [zse.hr]"
@matovilka
"U izvješću piše da imaju dospjelih obveza 22,2 mln kn na dan 15.11.2019. a izvještaj se odnosi na razdoblje do 30.09.2019..Skok je ili namješten za iskrcaj ili zbog nekih povlaštenih informacija koje još nisu javne."
Kakav crni pad BudFox :), ok jasno mi je da nisi stigao nesto vise pokupiti ali i sad je na minimalnim vrijednostima
ja vjerujem da ispod 5 kn neće padati sve do izvješća u 2. mjesecu a onda ovisi kakvi će biti rezultati
međutim kao što je jedna kolega napisao, ovo sada izgleda kao dno pa odavde može samo prema gore, moja procjena je do 6,50 kn a onda ovisi kakav će bit sentiment na cijeloj burzi
nekako se i ja slažem . onaj rast od jučer ne vjerujem da je bio samo zbog info na zse , netko je ipak ulupao ovdje barem cca 70- 100 k , a ne vjerujem da je to napravio iz neke zahebancije .
Dolijeću nove "laste" a cijena neumoljivo i sistematski "raste"! Još uvijek imate vremena ući jer rast je tek počeo-. Poslije će te opet po tko zna koji put kukati kako se na ZSE-u ne može zaraditi na smeću. LP!
Zaradio sam ja kolega / kolegice draga mnogo više od vas, ne brinite. Samo u ovoj godini 6-digit u čvrstoj valuti. O čemu vi s vašim sitnjobnim trejdanjem smeća, kako sami kažete, možete samo sanjati.
Sretno s trgovanjem!
Ovaj rast mi više izgleda kao iskrcavanje prije konačnog pada…..
Mogao bi stečaj uskoro zakucati i na ova vrata…
@boana
"Ebitda za 9 mjeseci cca hrk 17mn a dug 450mn, a novčani tok negativan"
@kadija
"Rastu im dospjele obveze, sad su na 22 milijuna. To mi se ne čini kao dobra vijest. Točka 2. stavak OO
https://zse.hr/userdocsimages/novosti/iBbBkXwZwU5PhOZFh9ICTA==.pdf [zse.hr]"
@matovilka
"U izvješću piše da imaju dospjelih obveza 22,2 mln kn na dan 15.11.2019. a izvještaj se odnosi na razdoblje do 30.09.2019..Skok je ili namješten za iskrcaj ili zbog nekih povlaštenih informacija koje još nisu javne."
Kakav crni pad BudFox :), ok jasno mi je da nisi stigao nesto vise pokupiti ali i sad je na minimalnim vrijednostima
[/quote]
Na znam kolega, malo mi je čudna tišina oko ove firme…
Da li je netko već vidio ovaj donji članak?
Iz tog razloga je i došlo do nižeg, jer je previše menadžer-a na velikim plaćama.
Tako da će se sve to posložit, nije da nema posla.. dela se :o)
Članak je star skoro 5 mjeseci !!!!!
Od tad se svašta promijenilo.
ja vjerujem da ispod 5 kn neće padati sve do izvješća u 2. mjesecu a onda ovisi kakvi će biti rezultati
međutim kao što je jedna kolega napisao, ovo sada izgleda kao dno pa odavde može samo prema gore, moja procjena je do 6,50 kn a onda ovisi kakav će bit sentiment na cijeloj burzi
…kad krenu problemi s proizvodnjom hoće!
Čudno kako ovo pada dok DDJH raste, uvijek su išli jednako.
Nema tu zdrave logike!