Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,71 | 29.749 | 8,013 | 3,70 | 3,76 | 3,87% |
Ja se sjećam Dalekovoda na 500 kn !!!!
Što je ono bilo, menager godine ili tvrtka godine jedne godine, prije 2008. ?
Ja se sjećam jedne svoje kupovine po 444 kune po komadu. I prodaje + nesjećam se sad koliko.
Dobra su vremena bila to…
Kako stvari stoje dalekovod i dalje rasprodaje imovinu ocito fali likvidnosti
https://zse.hr/userdocsimages/novosti/JqxEajN3JzDjMivLkjtgaA==.pdf
Zgodno. Nekadašnji DALEKOVOD PROFESSIO postao je PROFESSIO ENERGIA d.d. već u prvoj godini "neovisnosti" od DALEKOVODA isplaćuje dividendu od 9% ( na nominalu od 100 KN ) i kreće u akviziciju dijela nekadašnje matične firme.
Ima se i može se.
Otkinite što valja, a ostalo ugasite.
Standardne hrvatske svinjarije.
[/quote]
Ma i ja to gladam . Mislim da je to nekakav model financiranja gdje mirovinci ulažu preko čiste firme.
[/quote]
Nemam ništa protiv ulaganja mirovinaca u “čiste” firme.
Ovdje je “čista” firma dobivena izdvajanjem zdravog dijela iz Dalekovoda po jako diskontnoj cijeni.
Tako Dalekovodu ( i nama dioničarima ) ostaju gubitaški dijelovi, a izdvajaju se oni koji donose dobit.
Hrvatski “odlikaši” dobivaju dobre dijelove i dividendu, a “stoka sitnog zuba” ostaje sa dionicama matične firme.
Na kraju procesa oni koji “znaju” dobivaju dobre firme i dividende, a mi ostali sakupljamo dionice zrele za “hrvatsko nuliranje”.
Kako stvari stoje dalekovod i dalje rasprodaje imovinu ocito fali likvidnosti
https://zse.hr/userdocsimages/novosti/JqxEajN3JzDjMivLkjtgaA==.pdf
Zgodno. Nekadašnji DALEKOVOD PROFESSIO postao je PROFESSIO ENERGIA d.d. već u prvoj godini "neovisnosti" od DALEKOVODA isplaćuje dividendu od 9% ( na nominalu od 100 KN ) i kreće u akviziciju dijela nekadašnje matične firme.
Ima se i može se.
Otkinite što valja, a ostalo ugasite.
Standardne hrvatske svinjarije.
[/quote]
Ma i ja to gladam . Mislim da je to nekakav model financiranja gdje mirovinci ulažu preko čiste firme.
[/quote]
Nemam ništa protiv ulaganja mirovinaca u "čiste" firme.
Ovdje je "čista" firma dobivena izdvajanjem zdravog dijela iz Dalekovoda po jako diskontnoj cijeni.
Tako Dalekovodu ( i nama dioničarima ) ostaju gubitaški dijelovi, a izdvajaju se oni koji donose dobit.
Hrvatski "odlikaši" dobivaju dobre dijelove i dividendu, a "stoka sitnog zuba" ostaje sa dionicama matične firme.
Na kraju procesa oni koji "znaju" dobivaju dobre firme i dividende, a mi ostali sakupljamo dionice zrele za "hrvatsko nuliranje".
[/quote]
Pa naravno, dobro ste skontali kolega. Pozdrav od Gazde, Zlatnog Kunaša 🙂
Slab interes na forumu u zadnje vrijeme.
Danas konacno promet, cca 300 tisuca.
Netko bjezi ili se ocekuje pristojno izvjesce?
Ja se sjećam Dalekovoda na 500 kn !!!!
Što je ono bilo, menager godine ili tvrtka godine jedne godine, prije 2008. ?
Tak je. DLKV je bio na 1950 kn i to negdje u listopadu 2007. g. Kolega lojtra=tenkista to jako dobro zna.
Ajmo ne biti baš tako negativni, ipak ovo nije Đuro, ovdje ipak ima perspektive ako se povuku pravi potezi. Problem je što investitori više ne vjeruju niti jednom broju koji ovi objave i to sa dobrim razlogom, čitaj Agrokor.
https://zse.hr/userdocsimages/novosti/CPbBfmrjKjwqaybgDgrD7w==.pdf
Prošla skoro godina dana od pokretanja sudskog spora sa Ministarstvom financija oko 50 milijuna kuna temeljeno na predaji Prava RFMF i RHMJ državi.