DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 01:36
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,62
7.111
1,965
3,58
3,64
1,69%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Dalekovod je malo ulagača kupilo po 10 kn ili niže (izuev večinskog), jer da bi kupio po 10 morao si imat nesto od ranije.
Cjena Dalekovoda u dokap je bila min 16 kn.
Koliko je prodano ispod 10 nisam brojao, ali uvid u knjigu dosta govori, pa tko voli u SKDD.

Za prvi krug se moglo samo odredeni postotak u odnosu na postojece…a u drugom koliko si htio :)) tako da se to moglo fino iskoristiti tko je bio u toku… jest da sa danasnjeg gledista ni to nisi trebao, al hbga, poslje jeb…nja nema kajanja, gremo dalje 🙂

Bakić isp'o iz top 10
Kako to, kako to?

vrlo jednostavno – prodao je (dio) dionica….tako to….

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Ili isto tako jednostavno nije prodao …
… izjavljuješ to kao da se ne može ispasti iz top 10 ni na koji način osim da se proda…

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

pogledaj promet od prije 2 dana….

Meni je čudno kako nije evidentirana promjena u Top 10. Čini mi se da sam nekidan Bakića vidjela na popisu.

Nema promjena dioničara od datuma: 13.05.2019.

Meni je čudno kako nije evidentirana promjena u Top 10. Čini mi se da sam nekidan Bakića vidjela na popisu.

Nema promjena dioničara od datuma: 13.05.2019.

normalno da je evidentirano….tamo gdje i treba biti – SKDD…

Dalekovod je malo ulagača kupilo po 10 kn ili niže (izuev večinskog), jer da bi kupio po 10 morao si imat nesto od ranije.
Cjena Dalekovoda u dokap je bila min 16 kn.
Koliko je prodano ispod 10 nisam brojao, ali uvid u knjigu dosta govori, pa tko voli u SKDD.

Za prvi krug se moglo samo odredeni postotak u odnosu na postojece…a u drugom koliko si htio :)) tako da se to moglo fino iskoristiti tko je bio u toku… jest da sa danasnjeg gledista ni to nisi trebao, al hbga, poslje jeb…nja nema kajanja, gremo dalje 🙂
[/quote]

cijena na dan utvrdivanja dionicara prije dokap bila je nesto oko 20 kn
na 1 staru dionicu u 1. krugu si mogao po 10 kn upisati 1,6 novih dionica
ukupno dokap za dionicare je 6 milijuna komada
u 2. krugu si mogao koliko si htio, od onog sto je ostalo od 1. kruga, a toga nije bas bilo previse.

U drugom krugu dokapitalizacije kupilo se dionica za cca 85% uplaćenih sredstava što i nije bilo tako loše. Dakle, interes je bio nešto veći od ponude u 2. krugu.
Na uplaćenih 100.000 kn, kupio si dionice za cca 85.000 kn po 10 kn/ dionica, a ostatak sredstava su ti vratili na račun.

(ex maratonac, ex neumoran, ex maratonac_) - 05.10.2007.

To je bio srpanj 2014. Od tada pa do danas imamo što imamo. Sramota. Bili smo doduše i na 27,50 kn, a ovo kaj se kasnije dogodilo i kaj sad imamo je hvala tim dioničarima koji su spašavala firmu kroz dokapitalizaciju. Fuj.

(ex maratonac, ex neumoran, ex maratonac_) - 05.10.2007.

pogledao sam.
Promet u zadnja 4 dana je preko 200k komada DLKV.
NB je prije 4 dana imao 133k komada DLKV.
Koji je tvoj zaključak: koliko je NB prodao?

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

pogledao sam.
Promet u zadnja 4 dana je preko 200k komada DLKV.
NB je prije 4 dana imao 133k komada DLKV.
Koji je tvoj zaključak: koliko je NB prodao?
[/quote]

po meni prodao je nešto više od pola onoga što je imao tj. mislim da bi mogao imati još oko 50.000 komada…. a ostatak prometa po mojoj procjeni bilo je učestalo trejdanje po bidu i asku gore dolje i tako par puta….
vidiš da nitko ne poteže prema gore, čeka se da proda ostatak po bidu….

Žao mi je da je čovjek tek tako izašao odavde. Kada se pojavio među top 10 najavljivao je nekakvo razotkrivanje fondovskih malverzacija oko ove dionice. Tko zna što se dogodilo u međuvremenu

...''I try to buy stock in businesses that are so wonderful that an idiot can run them. Because sooner or later, one will.''

New Report

Close