DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 23:48
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Da se to dešava, to bi bilo tako kako zorangutan piše.
Ali ne dešava se rasprodaja velikog ni distribucija nego trejderi trejdaju.
Kad se uključi “veliki” bit će opako. U bilo kom smjeru se veliki uključi, bilo da želi prodati dionica za milijun ili kupiti .

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

jel gledao tko top 10?danas bi se moglo vidjeti tko je počeo u petak izlaziti

Promjena nema tako da je očito da se na ovim mizernim cijenama odvija loptanje između par učesnika koji osim što kada plate proviziju uhvate i nekog jadnika koji im proda po najnižoj. Jednostavno iz potrebe neki moraju i prodavati bez obzira na cijenu, jer ovdje su tisuće malih dioničara godinama zarobljene pa se ljudi iscrpili od gubitaka.

Dalekovod je malo ulagača kupilo po 10 kn ili niže (izuev večinskog), jer da bi kupio po 10 morao si imat nesto od ranije.
Cjena Dalekovoda u dokap je bila min 16 kn.
Koliko je prodano ispod 10 nisam brojao, ali uvid u knjigu dosta govori, pa tko voli u SKDD.

Dokap po 16 kn? Nije mi ovo jasno…

(ex maratonac, ex neumoran, ex maratonac_) - 05.10.2007.

Nema ozbiljnijeg naloga na prodaji do 6.92…

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

mislio je vjerojatno na to da količine DLKV koje si imao od ranije + dionice kupljene u dokapu po 10 kn daju neki minimum stjecanja od 16 kn pa na više….

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

mislio je vjerojatno na to da količine DLKV koje si imao od ranije + dionice kupljene u dokapu po 10 kn daju neki minimum stjecanja od 16 kn pa na više….

tocno

[/quote]

dionica dalekovoda opet ulazi u fokus investitora -rastu prometi i cijena. sad su dobili novi posao pa razloga za rast ima.kupnja na 5,5-5,52 je ozbiljna
pitanje je dokle će potegnuti?

dionica dalekovoda opet ulazi u fokus investitora -rastu prometi i cijena. sad su dobili novi posao pa razloga za rast ima.kupnja na 5,5-5,52 je ozbiljna
pitanje je dokle će potegnuti?

dobili valda jesu ali ugovor jos nije potpisan pa kad bude potpisan onda se može reći da su dobili posal

u petak je promet bio 36.000 dionica
pon. 64.000 dionica
utorak 44.000 dionica
danas već 46.000 dionica
sutra cijena ide preko 6 kn jer više nema tko prodavati ispod toga

Netko je povukao 30000 ak tisuca dionica kako bi spustio cijenu.. nešto se ovdje događa.. nadam se pozitivno

Bakić isp’o iz top 10
Kako to, kako to?

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

New Report

Close