Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
Potencijala ima, bez daljnjega, sve ovisi kakvo će poslovanje i rezultate izbaciti
da…iskrcavanje velikog je gotovo,a time i ovaj pad…..
nema dionice zbog koje si čovjek treba narušiti zdravlje….ako ti je neka dionica toliko stresna riješi je se i odi u neku mirniju tipa HT….
[/quote]
ako ti dionice i trziste kapitala opcenito narusavaju zdravlje i nisi spreman na gubitak, onda nemaš šta raditi ovdje, fino u banku i bog te veselio
ako ti dionice i trziste kapitala opcenito narusavaju zdravlje i nisi spreman na gubitak, onda nemaš šta raditi ovdje, fino u banku i bog te veselio
hvala na brizi, malo sam karikirala
da…iskrcavanje velikog je gotovo,a time i ovaj pad…..
za sada…
Ja zaokruzio na 4.5k komada dok je ovako jeftino. Prosjek 5.68 kn
Mene baš zanima jel itko pročitao do kraja objavu o pozivu na glavnu skupštinu od 07.06 ( http://zse.hr/default.aspx?id=92718 )
Na prvoj stranici točka jedan lijepo vam piše da je gubitak – 233 022 920,05 kn.
Zanimljivo da se ovdje navodi gubitak iz nekonsolidiranog kao bitniji podatak od gubitka iz konsolidiranog (-119 570 198kn)
Ono što meni nije jasno odkud toliko smanjenje gubitka u konsolidiranom, ispada da negdje imaju neku zlatnu koku koja je nepoznata široj javnosti.
Razlika u prihodima je samo 300ml kn u korist konsolidiranog. Što znači da im u tih 300ml donosi 100ml neto zarade?!?!?!
Ja zaokruzio na 4.5k komada dok je ovako jeftino. Prosjek 5.68 kn
Ooo pa ti si onda jedan od velikih kako jedan kolega govori.. a ja sam izgleda extra veliki jer imam par puta toliko 🙂
jel gledao tko top 10?danas bi se moglo vidjeti tko je počeo u petak izlaziti
koliko ja vidim, nema nikakvih promjena u top 10…što me iskreno- čudi….
@zorangutan
Zašto te čudi?
Cijena je na razini koju vole buregdžije za trejdanje.
Njima čak nije ni bitno koja je firma u pitanju.
Glavno da je adrenalina i da se za 1000kn može kupiti par-sto dionica.
Očito je da se ne radi ni o kakvoj “rasprodaji velikog” ni “distribuciji”.
nema to veze s cifrom nego s brojem dionica jer sa 100.000 uđe se u top10…ali svi ti kupci dionice su stjecali bar po 10 kn što znači da su ih platili milijun kuna ili više…u tom kontekstu kada netko od njih prodaje spada u veće ulagače (prodavače), a druga stvar jer što je zbog pada cijene dionice početni ulagački iznos sada totalno obezvrijeđen…