DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 21:33
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Potencijala ima, bez daljnjega, sve ovisi kakvo će poslovanje i rezultate izbaciti

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

da…iskrcavanje velikog je gotovo,a time i ovaj pad…..

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Vjerujem da neće u stečaj, ali ovdje treba zdravlje čuvati, ćućkati gastale.

nema dionice zbog koje si čovjek treba narušiti zdravlje….ako ti je neka dionica toliko stresna riješi je se i odi u neku mirniju tipa HT….
[/quote]

ako ti dionice i trziste kapitala opcenito narusavaju zdravlje i nisi spreman na gubitak, onda nemaš šta raditi ovdje, fino u banku i bog te veselio

ako ti dionice i trziste kapitala opcenito narusavaju zdravlje i nisi spreman na gubitak, onda nemaš šta raditi ovdje, fino u banku i bog te veselio

hvala na brizi, malo sam karikirala

da…iskrcavanje velikog je gotovo,a time i ovaj pad…..

za sada…

Ja zaokruzio na 4.5k komada dok je ovako jeftino. Prosjek 5.68 kn

Mene baš zanima jel itko pročitao do kraja objavu o pozivu na glavnu skupštinu od 07.06 ( http://zse.hr/default.aspx?id=92718 )
Na prvoj stranici točka jedan lijepo vam piše da je gubitak – 233 022 920,05 kn.
Zanimljivo da se ovdje navodi gubitak iz nekonsolidiranog kao bitniji podatak od gubitka iz konsolidiranog (-119 570 198kn)
Ono što meni nije jasno odkud toliko smanjenje gubitka u konsolidiranom, ispada da negdje imaju neku zlatnu koku koja je nepoznata široj javnosti.
Razlika u prihodima je samo 300ml kn u korist konsolidiranog. Što znači da im u tih 300ml donosi 100ml neto zarade?!?!?!

jel gledao tko top 10?danas bi se moglo vidjeti tko je počeo u petak izlaziti

Ja zaokruzio na 4.5k komada dok je ovako jeftino. Prosjek 5.68 kn

Ooo pa ti si onda jedan od velikih kako jedan kolega govori.. a ja sam izgleda extra veliki jer imam par puta toliko 🙂

jel gledao tko top 10?danas bi se moglo vidjeti tko je počeo u petak izlaziti

koliko ja vidim, nema nikakvih promjena u top 10…što me iskreno- čudi….

@zorangutan
Zašto te čudi?
Cijena je na razini koju vole buregdžije za trejdanje.
Njima čak nije ni bitno koja je firma u pitanju.
Glavno da je adrenalina i da se za 1000kn može kupiti par-sto dionica.
Očito je da se ne radi ni o kakvoj “rasprodaji velikog” ni “distribuciji”.

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

nema to veze s cifrom nego s brojem dionica jer sa 100.000 uđe se u top10…ali svi ti kupci dionice su stjecali bar po 10 kn što znači da su ih platili milijun kuna ili više…u tom kontekstu kada netko od njih prodaje spada u veće ulagače (prodavače), a druga stvar jer što je zbog pada cijene dionice početni ulagački iznos sada totalno obezvrijeđen…

New Report

Close