Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
[/quote]
pa bilo je cca 10% niže sa jednom dionicom. niste valjda mislili na 20 kn?
[/quote]
Ja sam mislio da ste mislili na povratak na 1950 kn, odnosno, na ekvivalent od 195 kn…
[/quote]
skoro pa sam i ja to bio napisao ali reko možda je pretendenciozno. samo kad se sjetim na 800 ulazim izlazim pa onda opet na 400, a sad može i na nulu. ne bi ni osjetio taj gubitak.
Ovo je uvijek dobar znak da predsjednik NO kupuje dionicu.
Ovaj i prošli tjedan skoro 9000 komada:
pogledaš li BV, jasno je da ne vrijedi ni 5…
Ma lako za BV, kad je bila 1.700 šta je onda BV bila tako velika ? to mi je samo jedan od parametara, onda nemoj ni gledati koliko je optimi BV
kad se pogleda današnja količina, vidi se da izlazi netko veći, vjerojatno iz top10…
Z, ja na neki ludi feeling izašao iz ove priče na 22,00 kn sa ne baš zanemarivom količinom, s obzirom na ukupan portfelj.
Na VDKT sam izgorio ko šibica, a sa ovim što se sad naziva HEMH nitko živ pa ni ja nezna gdje smo?
Na računu mi piše 0 (nula) kuna, a mislim da će biti dobro ako na kraju (a blizu smo mu i tu) ja njima nisam nešto ostao dužan, ha, ha, ha.
A inozemni spasitelji Cro građevinaca su nas baš usrećili.
Promet je nizak, kako god okrenuli, ali je to na ovoj dionici odmah prica velikih izlazaka ( cca 28 tisuca Eura?). Kakvi veliki izlasci.
Zanimljivo ce biti ono sto dolazi i sto trenutno je u tijeku.
A što dolazi? Što je trenutno u tijeku?
Promet je nizak, kako god okrenuli, ali je to na ovoj dionici odmah prica velikih izlazaka ( cca 28 tisuca Eura?). Kakvi veliki izlasci.
Zanimljivo ce biti ono sto dolazi i sto trenutno je u tijeku.
Bitna je kolicina protrgovanih dionica, a ne apsolutni promet…prema kolicini protrgovanih dionica tocno je da netko “veci” izlazi/ulazi…
jašta nego neko izlazi, 37 hiljada dionica nije mali broj