DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 14:50
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

http://zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/DLKV_stjecanje_otpustanje_2019__3152019132001.pdf

neformalni mm je pod utiskom vremenske prognoze bio malo zadrijemao pa je dionica zbog jednog komada otišla u uravnoteženje. onda je pala kafica za buđenje i povrat na staro. to su te draži zse.
a di to povratak na staro ?
[/quote]
pa bilo je cca 10% niže sa jednom dionicom. niste valjda mislili na 20 kn?
[/quote]
Ja sam mislio da ste mislili na povratak na 1950 kn, odnosno, na ekvivalent od 195 kn…
[/quote]
skoro pa sam i ja to bio napisao ali reko možda je pretendenciozno. samo kad se sjetim na 800 ulazim izlazim pa onda opet na 400, a sad može i na nulu. ne bi ni osjetio taj gubitak.

who dares, wins

Ovo je uvijek dobar znak da predsjednik NO kupuje dionicu.
Ovaj i prošli tjedan skoro 9000 komada:

http://www.zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/DLKV_stjecanje_otpustanje_2019__3152019132001.pdf

http://www.zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/DLKV_stjecanje_otpustanje_2019__275201982902.pdf

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Ne sluti na dobro, do 6 kn je na prodaji 28.000 dionica.

Ignore: KressoM, delux

pogledaš li BV, jasno je da ne vrijedi ni 5…

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Ma lako za BV, kad je bila 1.700 šta je onda BV bila tako velika ? to mi je samo jedan od parametara, onda nemoj ni gledati koliko je optimi BV

kad se pogleda današnja količina, vidi se da izlazi netko veći, vjerojatno iz top10…

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Z, ja na neki ludi feeling izašao iz ove priče na 22,00 kn sa ne baš zanemarivom količinom, s obzirom na ukupan portfelj.
Na VDKT sam izgorio ko šibica, a sa ovim što se sad naziva HEMH nitko živ pa ni ja nezna gdje smo?
Na računu mi piše 0 (nula) kuna, a mislim da će biti dobro ako na kraju (a blizu smo mu i tu) ja njima nisam nešto ostao dužan, ha, ha, ha.
A inozemni spasitelji Cro građevinaca su nas baš usrećili.

Promet je nizak, kako god okrenuli, ali je to na ovoj dionici odmah prica velikih izlazaka ( cca 28 tisuca Eura?). Kakvi veliki izlasci.
Zanimljivo ce biti ono sto dolazi i sto trenutno je u tijeku.

A što dolazi? Što je trenutno u tijeku?

(ex maratonac, ex neumoran, ex maratonac_) - 05.10.2007.

Promet je nizak, kako god okrenuli, ali je to na ovoj dionici odmah prica velikih izlazaka ( cca 28 tisuca Eura?). Kakvi veliki izlasci.
Zanimljivo ce biti ono sto dolazi i sto trenutno je u tijeku.

Bitna je kolicina protrgovanih dionica, a ne apsolutni promet…prema kolicini protrgovanih dionica tocno je da netko “veci” izlazi/ulazi…

Rastimo zajedno...

jašta nego neko izlazi, 37 hiljada dionica nije mali broj

...from Doboj!

New Report

Close