Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
Sad će vam za male novce napumpati cijenu 50% gore da prihvatite novu realnost i onda laganini istresati malo po malo sljedećih mjesec dana do nove prilike. Omjer uloženo – zarađeno samo takav. A trpaju vam 50% precijenjene papire cijelo vrijeme. Ko voli nek izvoli…
Poštovani,
Prema našim saznanjima, Sukladno čl. 247. Pravila Zagrebačke burze, nisu nam poznate nikakve
nove okolnosti ili činjenice, a koje utječu ili bi mogle utjecati na cijenu financijskog instrumenta
uvrštenog na uređeno tržište, a ne proizlaze iz informacija koje su već ranije u objavama
dostavljene Burzi.
https://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/mw758b0zv5FCW0Lxo1CWvw==.pdf
Danas je bila Glavna skupstina drustva i cijena poraste za 11%, zanimljivo u najmanju ruku.
Takodjer je jos zanimljivije da nitko to ovdje nije objavio, a bitna je informacija.
https://www.zse.hr/default.aspx?id=91250
Evo i seebiz i tportal pisu o Dalekovodu i polako dolazi u fokus
http://www.seebiz.eu/zagrebacka-burza-dalekovod-dobitnik-dana-indeksi-pali/ar-191575/
Kako je dionica padala od pocetka prosle godine sa 20 kuna, tako ce sada i rasti shodno
rezultatima nove uprave koji ce sigurno doci, pogotovo ako refinanciraju sve obaveze i
izadju iz PSN-a. Veliki investitori poput OTP-a to vec vide, jer je ovo danas kupovao netko
veci, ali siguran sam da je danasnji kupac bio i na GS, a vjerojatno i na kavi prije iste.
Prije dva dana sam gore napisao da ce se lova preliti na Dalekovod, ali vidim samo minuse
na taj post..budite pozdravljeni!
Danas je bila Glavna skupstina drustva i cijena poraste za 11%, zanimljivo u najmanju ruku.
Takodjer je jos zanimljivije da nitko to ovdje nije objavio, a bitna je informacija.
odluke koje su donesene su više formalne naravi …ništa posebno
Ne vrti se svijet oko optime iako tako nekima izgleda. Ja bih rekla da se na skuptini osjetio miris promjene, a možda i nekih neslužbenih informacija jer kvartal završava sljedeći tjedan.
Netko je kupio 50-ak tis dionica ne želeći čekati pomalo na bidu, procjenio je da nema vremena.
To je samo moje mišljenje.
Vidjet ćemo je li to bilo samo navlačenje da se nakupi bid iznad 7, ili je netko baš htio kupiti po višoj cijeni.
Prije dva dana sam gore napisao da ce se lova preliti na Dalekovod, ali vidim samo minuse
na taj post.
Odlično! Ovi koji su to mišljenje ocijenili negativno, to su budući kupci na cijenama iznad 8-9 kn. 🙂
Dragi Zoki, kada si ti stigao kupiti dionice kad stalno pljuješ po dlkv? Ako nsi javio kupnju djetinjasto je odmah prijaviti prodaju. Ispričavam se ako mi je promakla ta važna informacija.
Svi koji misle ovdje zaraditi na nekom sitnom pomaku cijene će na kraju pogubiti lovu. Prodavati Dalekovod prije FI-a za prvi kvartal 2019 vodi samo ka gubitku. Cijena se sruši na malom volumenu a onda se fondovi krcaju do 8 pa opet ruše, pa se opet krcaju. Njih sada pobjediti nemožete jer imaju i više para i više vremena.
@banana
a što ako FI za 1.kvartal OPET bude loše? pa cijena potone ispod 6 kn? što onda?
@zorangutan
A šta ako dlkv bude izvješće pozitivno,pa cijena ode do 10.
Kod vlena ti je stanje bolje?! Ako uz ovu rasprodaju bude loše izvješće, potonut ce na povijesne razine.