Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 2.323 | 636 | 3,64 | 3,70 | 1,09% |
Pa tko je većinski vlasnik Dalekovoda?
Konsolidator. A tko je vlasnik Konsolidatora? Dalmarina i Inspire investments? A tko upravlja konsolidatorom?
Fabris Peruško, Hrvoje Habuš i Dinko Novoselec. Zanemarimo na čas Peruška i Habuša, odakle dolazi Dinko Novoselec?
A odakle su došli Miler i Brborović?
I sad neka netko ustvrdi da se oni uopće ne poznaju? A fondovi im drze DLKV bond(ove) i dionice. I stječu ih…. po potrebi. Ja zaista neću i ne mogu ništa tvrditi, al zaista bi bilo čudno da se ovi ljudi nisu nikad sreli u životu i da se ne poznaju. I da je sve kao slučajno, kako to i inače je.
Vidi, vidi.
Pa ja nisam znao da je Fabris Peruško tamo. Pa da, Dalmarina je u vlasništvu Agrokora 80% i Zagreb-Montaža grupe, al obzirom da je ona vlasnik 33% Konsolidatora i Konsolidator je kao povezana pravna osoba pod izvanrednom upravom Agrokora?!
Defacto je i Dalekovod pod izvanrednom upravom jer ima većinskog vlasnika pod izvanrednom upravom, iako je u samom Konsolidatoru zapravo Agrokor preko Dalmarine manjinski dionicar. To je maslo Vrdoljaka i njegovih amandmana na Zakon o izvanrednoj upravi u Saboru. I naravno u režiji vladajućih i aktualne vlasti.
Svašta.
Konsolidator. A tko je vlasnik Konsolidatora? Dalmarina i Inspire investments? A tko upravlja konsolidatorom?
Fabris Peruško, Hrvoje Habuš i Dinko Novoselec. Zanemarimo na čas Peruška i Habuša, odakle dolazi Dinko Novoselec?
I sad neka netko ustvrdi da se oni uopće ne poznaju? A fondovi im drze DLKV bond(ove) i dionice. I stječu ih…. po potrebi. Ja zaista neću i ne mogu ništa tvrditi, al zaista bi bilo čudno da se ovi ljudi nisu nikad sreli u životu i da se ne poznaju. I da je sve kao slučajno, kako to i inače je.
Je li to znači da otp ulaže temeljem dobro provjerenih izvora? Iz prva ruke. A u Zagrebu, u financiskim krugovima, tke se ne zna? Nije to velika varoš.
Je li to znači da otp ulaže temeljem dobro provjerenih izvora? Iz prva ruke. A u Zagrebu, u financiskim krugovima, tke se ne zna? Nije to velika varoš.
[/quote]
Ne znam ja što to znači, ja nisam istražitelj.
Time neka se bavi regulator i druge osobe kojima je to u nadležnosti, to zaista nije moj posao.
Nismo pali s Marsa, svi imamo dostupne knjige dionica i sudske registre, nije baš toliki problem “zbrojiti 2 i 2”.
OTP nastavlja skupljanje dionica, a ICF skuplja obveznicu i vec su na skoro 25%.
Ne treba zaboraviti da je OTP 4. banka po velicini u Hrvatskoj (kupili Splitsku) i da su iz Dalekovoda nedavno objavili da dogovaraju refinanciranje preostalih dugova Dalekovoda iz PSN, a koliko znam pola duga su vec vratili.
Danas je zabava na OPTE, a uskoro će se preliti i na neke druge dionice, a između ostalih i DLKV
A u petak je nova ocjena investicijskog rejtinga HR, sad je samo pitanje jesu li dosta pokupovali po dnu pa da ga promjene…ili ce jos ostaviti da se tavori ……. budemo pametniji u petak, iako nam to nista nece pomoci u HR mi se cini
A valjda ce i vlada rjesiti nesto sa uljanikom, iako neznam sta se tu moze dobro rjesiti, oni su u stanju samo zeznuti
Evo opet se fino manipulira stavljanjem naloga za vrijeme trajanje drazbe……..ukoliko se, naravno, ne povuku do 12:10
Knjigovodstvena vrijednost firme vam je trenutno oko 5.70 Kn, pod uvjetom da više ne generiraju gubitke (a generiraju). I to je optimistična pretpostavka, ako je sve u knjigama čisto. A s obzirom na gomilanje gubitaka, za neki ozbiljniji zaokret u poslovanju će trebati ozbiljno vrijeme što znači JOŠ nižu cijenu dionice. 7.00 je debelo previše u ovom trenutku – 4.5 – 5.0 bi bilo realno…
Knjigovodstvena vrijednost firme vam je trenutno oko 5.70 Kn, pod uvjetom da više ne generiraju gubitke (a generiraju). I to je optimistična pretpostavka, ako je sve u knjigama čisto. A s obzirom na gomilanje gubitaka, za neki ozbiljniji zaokret u poslovanju će trebati ozbiljno vrijeme što znači JOŠ nižu cijenu dionice. 7.00 je debelo previše u ovom trenutku – 4.5 – 5.0 bi bilo realno…
A cuj, mozemo mi tu piskarati koliko vrijedi ili ne,,, ali ovisi koliko su drugi spremi platiti ili ne….. uglavnom poklopili moj nalog sad vidim kad je zaronilo… a jbga, budemo vidjeli jel to dobro ili lose,, da vidimo sta ce sutra reci za rejting drzave.. mozda budemo pametniji, sto cisto sumljam :))