DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 01:00
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
2.323
636
3,64
3,70
1,09%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Pa tko je većinski vlasnik Dalekovoda?

Konsolidator. A tko je vlasnik Konsolidatora? Dalmarina i Inspire investments? A tko upravlja konsolidatorom?

Fabris Peruško, Hrvoje Habuš i Dinko Novoselec. Zanemarimo na čas Peruška i Habuša, odakle dolazi Dinko Novoselec?

Vaš link …

A odakle su došli Miler i Brborović?

Vaš link …

I sad neka netko ustvrdi da se oni uopće ne poznaju? A fondovi im drze DLKV bond(ove) i dionice. I stječu ih…. po potrebi. Ja zaista neću i ne mogu ništa tvrditi, al zaista bi bilo čudno da se ovi ljudi nisu nikad sreli u životu i da se ne poznaju. I da je sve kao slučajno, kako to i inače je.

Vidi, vidi.

Pa ja nisam znao da je Fabris Peruško tamo. Pa da, Dalmarina je u vlasništvu Agrokora 80% i Zagreb-Montaža grupe, al obzirom da je ona vlasnik 33% Konsolidatora i Konsolidator je kao povezana pravna osoba pod izvanrednom upravom Agrokora?!

Defacto je i Dalekovod pod izvanrednom upravom jer ima većinskog vlasnika pod izvanrednom upravom, iako je u samom Konsolidatoru zapravo Agrokor preko Dalmarine manjinski dionicar. To je maslo Vrdoljaka i njegovih amandmana na Zakon o izvanrednoj upravi u Saboru. I naravno u režiji vladajućih i aktualne vlasti.

Svašta.

Konsolidator. A tko je vlasnik Konsolidatora? Dalmarina i Inspire investments? A tko upravlja konsolidatorom?

Fabris Peruško, Hrvoje Habuš i Dinko Novoselec. Zanemarimo na čas Peruška i Habuša, odakle dolazi Dinko Novoselec?

Vaš link …

Vaš link …

I sad neka netko ustvrdi da se oni uopće ne poznaju? A fondovi im drze DLKV bond(ove) i dionice. I stječu ih…. po potrebi. Ja zaista neću i ne mogu ništa tvrditi, al zaista bi bilo čudno da se ovi ljudi nisu nikad sreli u životu i da se ne poznaju. I da je sve kao slučajno, kako to i inače je.

Je li to znači da otp ulaže temeljem dobro provjerenih izvora? Iz prva ruke. A u Zagrebu, u financiskim krugovima, tke se ne zna? Nije to velika varoš.

Vaš link …

Vaš link …

Je li to znači da otp ulaže temeljem dobro provjerenih izvora? Iz prva ruke. A u Zagrebu, u financiskim krugovima, tke se ne zna? Nije to velika varoš.
[/quote]

Ne znam ja što to znači, ja nisam istražitelj.

Time neka se bavi regulator i druge osobe kojima je to u nadležnosti, to zaista nije moj posao.

Nismo pali s Marsa, svi imamo dostupne knjige dionica i sudske registre, nije baš toliki problem “zbrojiti 2 i 2”.

OTP nastavlja skupljanje dionica, a ICF skuplja obveznicu i vec su na skoro 25%.

Ne treba zaboraviti da je OTP 4. banka po velicini u Hrvatskoj (kupili Splitsku) i da su iz Dalekovoda nedavno objavili da dogovaraju refinanciranje preostalih dugova Dalekovoda iz PSN, a koliko znam pola duga su vec vratili.

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Danas je zabava na OPTE, a uskoro će se preliti i na neke druge dionice, a između ostalih i DLKV

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

A u petak je nova ocjena investicijskog rejtinga HR, sad je samo pitanje jesu li dosta pokupovali po dnu pa da ga promjene…ili ce jos ostaviti da se tavori ……. budemo pametniji u petak, iako nam to nista nece pomoci u HR mi se cini

A valjda ce i vlada rjesiti nesto sa uljanikom, iako neznam sta se tu moze dobro rjesiti, oni su u stanju samo zeznuti

Evo opet se fino manipulira stavljanjem naloga za vrijeme trajanje drazbe……..ukoliko se, naravno, ne povuku do 12:10

Knjigovodstvena vrijednost firme vam je trenutno oko 5.70 Kn, pod uvjetom da više ne generiraju gubitke (a generiraju). I to je optimistična pretpostavka, ako je sve u knjigama čisto. A s obzirom na gomilanje gubitaka, za neki ozbiljniji zaokret u poslovanju će trebati ozbiljno vrijeme što znači JOŠ nižu cijenu dionice. 7.00 je debelo previše u ovom trenutku – 4.5 – 5.0 bi bilo realno…

ovdje mentalitet knjigovođe lako može omanuti jer je firma na prekretnici

Knjigovodstvena vrijednost firme vam je trenutno oko 5.70 Kn, pod uvjetom da više ne generiraju gubitke (a generiraju). I to je optimistična pretpostavka, ako je sve u knjigama čisto. A s obzirom na gomilanje gubitaka, za neki ozbiljniji zaokret u poslovanju će trebati ozbiljno vrijeme što znači JOŠ nižu cijenu dionice. 7.00 je debelo previše u ovom trenutku – 4.5 – 5.0 bi bilo realno…

A cuj, mozemo mi tu piskarati koliko vrijedi ili ne,,, ali ovisi koliko su drugi spremi platiti ili ne….. uglavnom poklopili moj nalog sad vidim kad je zaronilo… a jbga, budemo vidjeli jel to dobro ili lose,, da vidimo sta ce sutra reci za rejting drzave.. mozda budemo pametniji, sto cisto sumljam :))

braćo mila nema više utiho

New Report

Close