DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 12.11.2024. u 22:30
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,76
11.620
3,090
3,74
3,76
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Banana,
Jel Vi stvarno mislite da ce im netko refinancirati dug s ovakvim GFI-em???
Ali kratkorocno je to ionako nebitno za cijenu, dok OTP uravnotezeni kupuje smjer je jasan!
Eto sutra cijene na 8kn, a ekipa je ovdje zestoko drukala (pokvareno, islrivljujuci cinjenice) da ide na 5 kn. Zbog njih bi volio da ode na 12kn!
P.s. neman DLKV niti mislim imati

Po svemu sudeći OTP će to refinancirati …

A danas bi trebalo i konačno potpisivanje ugovora od oko 44 milijuna Eura. Najavljeno prije mjesec dana još nepotpisano—
http://www.dalekovod.hr/novi-poslovi-u-norveskoj-i-svedskoj.aspx

100000, dobro je da je imovina revalorizirana da znaš što točniju vrijednost, a i to upisano u jednokratni rashod 2018, evidencijski. A pisalo se ovdje o friziranju gdje su uglavnom suprotna knjiženja, prikazuje se bolja vrijednost od realne.

Na ovoj dionici mogu zaraditi spekulanti, tako je bilo proslih 5 godina. Ja razumijem da je ovdje vecina u minusu, ali brojke treba sagledavati realno. Molio bih kolege financijase da mi pojasne kako to da na zadnjem izvjestaju imamo takve minuse, sto se to nije znalo ili sto se trebalo znati puno prije. Pa na osnovu izvjestaja se i rade odluke o kupnji ili prodaji.
Ili to u Hrvatskoj nije slucaj?
Sto se tice ugovaranja poslova, svaki ugovoreni posao je dobar, ali samo ako je dobro ugovoren.
Na skandinavskim trzistima Dalekovod ide dosta ispod cijene ostalih konkurenata, to je nesto sto treba dobro sagledati i nadam se da ce nova Uprava to i napraviti.
Opet je postavlja pitanje Uprave, sto su to ljudi (3 nova) koji se nisu bavili gradnjom dalekovoda, trafostanica, opremanjem tunela itd., a stari clan Uprave je bio sudionik stvaranja ovog minusa na racunu.

Nije nešto, ali evo čujem i da od 1.3. plaće rastu za 400 kn. Ipak pozitivan znak nakon onog cirkusa prošle godine gdje su htjeli od radnika napraviti majmune.

Reci cu vam samo jedno, iako ne znam sta ce biti sutra. Na Tehnici su ti isti govorili da prodas po 30 kuna jer iskustvo govori da ce sutra biti jos niza cijena. Sto se dogodilo? Ljudi prodali, a oni kupili po 30 i prodavali po 60 i vise…
Steta sto ne mozes takve osobe tuzit pa dobit razliku. I onda mi netko prica o slobodi govora 🙂 jadni smo mi sa ovakvom slobodom govora, gdje svatko moze pisat sta hoce, bez ikakvih posljedica

Kada ce dividenda?

grabi OTP dalje koliko stigne.
+1.300 kom

grabi OTP dalje koliko stigne.
+1.300 kom

Al zašto OTP uravnoteženi uopće kupuje DLKV? Obzirom da se radi o mješovitom fondu oni bi u najgorem slucaju u portfelju trebali imati ipak neke manje volatilne dionice.

Kupuje po nalogu, zbog necijih interesa (sigurno ne udjelicarskih). Pa sve je u ovoj nakaradnoj drzavi i burzi dogovoreno.

Rastimo zajedno...

Kupuje po nalogu, zbog necijih interesa (sigurno ne udjelicarskih).

Zbog kakvih interesa i čijih interesa? Npr.

Kupuje po nalogu, zbog necijih interesa (sigurno ne udjelicarskih).

Zbog kakvih interesa i čijih interesa? Npr.

[/quote]
Ne znam, nagadjam, jer zbog rezultata i kvalitete upravljacko-vlasnicke strukture sigurno ne…

Rastimo zajedno...

New Report

Close