Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,60 | 14.512 | 4,036 | 3,60 | 3,64 | -1,10% |
Sva Dalekovodova dugovanja su navedena u planu o PSN-i. Tamo isto tako imate i rokove dospijeća i način otplate određenih dugovanja. Tako da uopće ne vidim na što to kolege aludiraju. Vjetro- elektrane su prodane a gdje je novac će se vidjeti u FI-u za 2018 ili u FI-u za prvi kvartal 2019, ovisi kako su knjižili, odnosno dali je knjižen odmah po potpisivanju ugovora o prodaji ili tek kada je uplaćen na račun Dalekovoda. Ne mutite dodatno ionako zamućenu vodu ovdje. Sve relavantne informacije su objavljene preko ZSE-a. Ako ima kakvih nepoznanica lijepo napišete upit upravi.
A što se čudite cijeni dionice?
Na ZSE-u je stanje takvo da ni firme koje su objavile rekordne dobiti prošle godine nisu ni milimetra cjenovno mrdnule. Takvo je kakvo je, okupatori nas žele dokrajčiti nakon svega do sada viđenog.
Nema tu ovisi kako su knjizili u trenutku cim su potpisali ugovor to je knjizeno ne mogu oni birat kako ce knjizit znaju se pravila kako se knjize stvari, naplata nakon potpisivanja je druga stvar i kako se taj dio knjizi.
Nije to baš tako jednostavno. Prihod se može knjižiti i kasnije ako u uvjetima ugovora pišu posebni uvjeti potrebni za realizaciju i kada kupac preuzima prava iz ugovora i sl.. Ovdje se radi o prodaji financiske imovine. 2018 ima negativan rezultat iz redovnog poslovanja, evidencija prodaje vjetroelektrana ga može našminkati da izgleda bolje. Važnije je da se realizacija prodaje stvarno i dogodi pa ne bi bilo ni loše da se u 2019 krene s pozitivnim 1Q, da se evidentira prihod u 2019. Iako bi u gfi za 2018 izgledalo loše, ali već znamo da je loše.
Možda na ovaj način mogu izbjeći kaznu iz PSN, a prihod se knjiži u 2019 jer je 2018 ionako minus.
Poklanjam dalekovodove obveznice po 59% cijene.
Ako netko želi ima vam DLKV-O-302A i DLKV-O-302E na prodaji.
Svake godine na Valentinovo dobijete dobru kamatu i dio glavnice pa tko želi da investira eto mu.
Poklanjam dalekovodove obveznice po 59% cijene.
Ako netko želi ima vam DLKV-O-302A i DLKV-O-302E na prodaji.
Svake godine na Valentinovo dobijete dobru kamatu i dio glavnice pa tko želi da investira eto mu.
kolega šta je vas nagnalo da dođete u posjed takve imovine? meni to nikad ni na pamet nije palo. bez ikakvih pozitivnih ili negativnih konotacija. čak i ne znam gdje i kako se to kupuje.
Kupio po niskoj cijeni, prinos od cca 12-13% godišnje, Dalekovod je gurao malo bolje nego danas.
Godina kupnje 2016-17,kamate su bile očajno niske, dionice već skupe.
Nije izgledalo loše po 55-60% cijene
Ako Dalekovod ne propadne ovo bi bio odličan papir
Kad bi postojale nekakve normalne obveznice po cca 7-8%, tj kad bi bile sigurne ne bi se uopće patio sa zse a sa stranim burzama pogotovo. Uštedio bi vrijeme i živce.
A rezultati bi bili približno isti na dug rok
Pošto je obveznica? 🙂
Kad bi postojale nekakve normalne obveznice po cca 7-8%, tj kad bi bile sigurne ne bi se uopće patio sa zse a sa stranim burzama pogotovo. Uštedio bi vrijeme i živce.
A rezultati bi bili približno isti na dug rok
ja bi 7-8% potpisao doživotno jer je multipliciranje najjača sila na svijetu. rekao je albert a.
Samo pada i pada. Mora da se nešto grdo iza brda valja. Mi ulagači na burzi saznat ćemo za to po običaju kad bude prekasno.
nešto se gadno valja iza brda… nadam se da sam u krivu
i da se valja velebit na nas iz ovoga se više ne može izaći razumno. meni više liči na standardne špekulacije i igranje sa živcima. količine su mizerne.