Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,61 | 42.127 | 11,670 | 3,56 | 3,62 | -3,78% |
26.000 komada je na kupnji iznad 8 kn a polako kreće skidanje s prodaje.
9 kn bi ove godine trebalo biti prebačeno, a bude li dobar sentiment na burzi, ni 10 nije nedostižno.
Opaaa, nalog od 23.500 komada na 8,34 kn (skoro 200 tisuća kuna)!
Izgleda da je ovaj drugi fond krenuo u kontraafoanzivu!?
Možda je to otprilike onoliko koliko je ostalo Kapitalnom fondu pa mu sada nudi jednokratno rješenje?
nije valjda da će već danas na 9 kn?? nisam još kupio koliko sam planirao…
Jel to Kinezi žele preuzeti Dalekovod? 🙂 I na ovoj trenutnoj cijeni se do kraja godine može uzeti lijepih 10 – 15%.
Nalog od 23.500 komada na 8,34 kn (skoro 200 tisuća kuna)!
Nalog je, nakon što su ga neki drugi, manji, preskočili, maknut.
Ima tu još dionica za izać. Strpljenja… Ne ide ovo tako lako preko 8,50 kn prije idućeg tjedna. Mene veseli promet. Neka ovakav promet bude i idućih dana…
Skrbnički se prazne, a 31.12. kuca na vrata.
Veselja će biti u idućoj godini…
nakon izlaska kapitalnog, ovo sad ne kupuju samo mali, kupuje i otp fond….danas se 2-3x pojavio veliki nalog sa preko 20.000 komada na kupnji…dobro je da burekđije sada izađu, lakše će kasnije preskočiti 9 pa 10 kn
Ja vjerujem da vrlo mali broj prodaje sa plusom na ovim razinama. To prodaje KF i oni koji moraju (skrbnička mutna lova). Zapravo je fascinantno koliki je to volumen…
Vjerojatno bolje zarađuju na domaćim poslovima (više marže) nego u Norveškoj.
Možda je to otprilike onoliko koliko je ostalo Kapitalnom fondu pa mu sada nudi jednokratno rješenje?
[/quote]
To je vjerojatno nudio ovaj drugi fond iz top 10 koji danima kupuje. Obzirom da ga nisu jučer poklopili, očito je da je jučer KF kompletno izašao.
[/quote]
To je vjerojatno nudio ovaj drugi fond iz top 10 koji danima kupuje. Obzirom da ga nisu jučer poklopili, očito je da je jučer KF kompletno izašao.
[/quote]
…ne bih rekao da je izašao skroz….mislim da će izlaziti polako do kraja tjedna…