Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
Ne mislim da je sve mutna lova, ali da je ima…ima je i to čini se poprilično.
Puno je toga mutnog već izašlo zadnjih mjeseci…
KF još nije sve rasprodao.
Ne bih rekao da ima još, u četvrtak i petak prošlo je više od 170.000 dionica, što uvelike nadmašuje količine koje je imao kapitalni. Naravno, bilo je tu i trejdanja, ali i to što je sada solidna kupnja iznad 8 kn (preko 12.000 dionica), a nema više istresanja po kupnji, govori da su oni vani.
Sljedeća stanica 9 kn 😎
Nema sigurno. Ovo nema više otpora nekog.
Ne bih rekao da ima još, u četvrtak i petak prošlo je više od 170.000 dionica, što uvelike nadmašuje količine koje je imao kapitalni. Naravno, bilo je tu i trejdanja, ali i to što je sada solidna kupnja iznad 8 kn (preko 12.000 dionica), a nema više istresanja po kupnji, govori da su oni vani.
Sljedeća stanica 9 kn 😎
[/quote]
Ima li tko uvid u knjigu dioničara od 11-te pozicije? Bilo bi zanimljivo to ispratiti…
Sasvim logičan rasplet situacije. Pošto smo od 10 kuna do 8 padali na malom prometu, na malom prometu će mo u tom rasponu i rasti, kad dođe vrijeme. Neke veće promete i prekrcaje ne treba više očekivati ispod 10 kuna.
Nije točno da se sa 10 kn do 8 padalo na malom prometu, bio je to za ovu dionicu veliki volumen.
Jasno je da oni koji nemaju navijaju za pad a mi koji imamo … 🙂
Je l se to samo meni čini ili imamo nježnu rasprodaju na 8,5 kn!!!??
da, KF je vjerojatno vani i to je odlično da se taj uteg maknuo s ove dionice….a još je bolje da ulazi otp fond koji i dalje kupuje…
Ima tu još koja miljica za izać čini se…
Hm možda im je ipak još neki sitniš ostao, ovo je njihov potpis
Evo nas na koti koja bi trebala rezultirati aktivnom trgovinom i većim prometima. Očekivano…
Čini se da je KF ostalo još 30-40.000 kom. pa zajedno gurnemo malo niže, zašto kupiti po 8,5 ako je bilo i na 8,00 kuma 🙂