DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 23:51
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Izgleda da je fond već danas vani… 👍

Ne mislim da je KF jedini prodavač ovdje. Izlazi mutna lova sa skrbničih… toga ovdje ima u milijunima kuna…

(ex maratonac, ex neumoran, ex maratonac_) - 05.10.2007.

Još jako malo i ove razine biti će potrošene. Još par sto komada i biti će trženo 100 000 dionica. Kapitalni ima 100 000 na dan 11.12.2018.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Idući tjedan možda i na 10 kn! Robe više nema ispod 8 kn, kupnja je brutalna, a promet je već 111.000 dionica!

Ignore: KressoM, delux

Ajme što se ova dionica napatila. Unatoč rezultatima poslovanje nije trebala pasti ispod 15 kn.

Ajme što se ova dionica napatila. Unatoč rezultatima poslovanje nije trebala pasti ispod 15 kn.

Kolegice, to je ujedno i prilika!!

Tako je Axe, ja sam je iskoristila na 6,39 (sy ako zvuči bahato).

Pa ipak, pala je i ispod dokapitalizacijskih 10 kn. Zašto?

Nema ispod 8 kn, kupnja je brutalna.

Tko su ti brutalni kupci? Nalozi, gledajući pojedinačno, niskog volumena, troznamenkasti, puno njih, a između njih se pojavljuju oni od 1.000 komada što mi se još uvijek čini malo. Veliki broj manjih kupaca-fizičkih osoba?

KF u srijedu ispao iz top 10.
Na 10. mjestu se pojavio sam Dalekovod s oko 99 tisuća komada.

Bit će sljedeći tjedan vrlo zanimljiv na ovoj dionici, a i prometi su vrlo interesantni..

Lakše je imati starog neprijatelja, nego novog prijatelja!

Kapitalni ispao iz TOP 10 naravno… ali to smo već znali prekjučer. Zaključno s jučerašnjim danom oni su 99% out ako ne i 100%

https://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=DLKV-R-A

OTP i dalje u laganom shopingu

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

čini mi se da se ovdje priključuju i mali i valiki jer ovdje postoji veliki potencijal a posebno u elekrifikaciji susjednih država vrlo brzo

PersJesus, 15.12.2018. u 13:20
ovdje postoji veliki potencijal a posebno u elektrifikaciji susjednih država vrlo brzo
[/b]

Na što konkretno mislite?

New Report

Close