Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 23:51
Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.
Izgleda da je fond već danas vani… 👍
Ne mislim da je KF jedini prodavač ovdje. Izlazi mutna lova sa skrbničih… toga ovdje ima u milijunima kuna…
(ex maratonac, ex neumoran, ex maratonac_) - 05.10.2007.
Još jako malo i ove razine biti će potrošene. Još par sto komada i biti će trženo 100 000 dionica. Kapitalni ima 100 000 na dan 11.12.2018.
razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.
Idući tjedan možda i na 10 kn! Robe više nema ispod 8 kn, kupnja je brutalna, a promet je već 111.000 dionica!
Ignore: KressoM, delux
Ajme što se ova dionica napatila. Unatoč rezultatima poslovanje nije trebala pasti ispod 15 kn.
Kolegice, to je ujedno i prilika!!
Ajme što se ova dionica napatila. Unatoč rezultatima poslovanje nije trebala pasti ispod 15 kn.
Pa ipak, pala je i ispod dokapitalizacijskih 10 kn. Zašto?
Nema ispod 8 kn, kupnja je brutalna.
Tko su ti brutalni kupci? Nalozi, gledajući pojedinačno, niskog volumena, troznamenkasti, puno njih, a između njih se pojavljuju oni od 1.000 komada što mi se još uvijek čini malo. Veliki broj manjih kupaca-fizičkih osoba?
Bit će sljedeći tjedan vrlo zanimljiv na ovoj dionici, a i prometi su vrlo interesantni..
Lakše je imati starog neprijatelja, nego novog prijatelja!
Kapitalni ispao iz TOP 10 naravno… ali to smo već znali prekjučer. Zaključno s jučerašnjim danom oni su 99% out ako ne i 100%
https://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=DLKV-R-A
OTP i dalje u laganom shopingu
razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.
čini mi se da se ovdje priključuju i mali i valiki jer ovdje postoji veliki potencijal a posebno u elekrifikaciji susjednih država vrlo brzo
PersJesus, 15.12.2018. u 13:20
ovdje postoji veliki potencijal a posebno u elektrifikaciji susjednih država vrlo brzo
Na što konkretno mislite?