DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 19:34
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Evo mu preko 50.000 iznad 7.00…

Evo mu preko 50.000 iznad 7.00…

Sad je već 67.000 komada…

Ignore: KressoM, delux

KF u utorak (11.12.2018.) bio na 103.977 komada.

KF će izlaziti i danas i cijeli idući tjedan. Tako da ne očekujem DLKV iznad 8,50 kn.
Mene zanima I. kvartal iduće godine. On će bit pokazatelj budućih kretanja.

(ex maratonac, ex neumoran, ex maratonac_) - 05.10.2007.

trgovina od 11.12.
KF -7.211 (103.977) na izlazu iz top 10
OTP + 8.000

KF će izlaziti i danas i cijeli idući tjedan. Tako da ne očekujem DLKV iznad 8,50 kn.

Slažem se, trebalo bi biti vidljivo u kojem se smjeru kreću stvari. Međutim, dok ne dođe izvješće za taj spomenuti 1. kvartal 2019. načekat ćemo se, mislim, 5 mjeseci.

Nisu sve važne informacije u rezultatu. Sada je važniji i CF. Veća likvidnost će u konačnici pojeftiniti posao i donijeti bolji rezultat.

11.12. KF je ostalo 103 tis kom, a nakon toga je protrgovano u 2 dana 71 tis kom + danas 20 tis kom. Broje oni sitno, a robot slaže po tisuću na asku.

a taj kapitalni fond voli gubiti lovu a? mislim sigurno nisu u dobitku na DLKV…. kome si to prebacuju, čijom lovom oni upravljaju?

Oni da hoće izaći mogli bi danas sa cijelim portfeljom. Nek se postave na ask sa svom količinom na 7,50 i neće dugo trajati.
Kupnje na toj cijeni ima. Nije mi jasno kako će u budućnosti upravitelji kapitalnog fonda obrazložiti prodaju dionica na najnižoj povijesnoj razini. Vjerovatno nikome ni ne moraju polagati račun pa zato i rasipaju. Hvala!

Realno gledajući na ZSE-u se i nema više što likvidnije kupiti a da bi u budućnosti moglo donijeti neku veću dobit. Ovdje je rizik povelik ali i prinos bi mogao biti isti takav na malo duže razdoblje. Od građevine više ništa nije ostalo, sve se polako raspadalo, turisti su nabildani a turistička sezona 2019 neizvjesna, jedino fondovsko smeće ima neku stabilnu cijenu ali i za većinu malih neprihvatljive pomake. Brodari i nisu u nekom trendu, industrija nam se i dalje raspada, industrijska proizvodnja pada. Šta kupiti pita se većina ulagača koja ima još nekog zaostalog keša spašenog iz boljih vremena. Istina desetkovanog keša, jer danas je 10 tisuća kuna kao što je nekad bilo sto tisuća. Prije ste mogli zaraditi 100 tisuća kuna prije nego danas 10. Tržište kapitala je rastureno, pometeno, opljačkano, devastirano, i onda kao zakuska svega oporezovano.

Čini se da su i KF s jedne strane i kupci s druge našli konsenzualnu cijenu 7.80-8.00 kn i u tom rasponu bi trebalo riješiti što se ima za riješiti. Apeliram da ne silujete ovu dionicu nego da se to odradi. Zahvaljujem na razumijevanju. To je svega par stotina tisuća kuna u pitanju…

(ex maratonac, ex neumoran, ex maratonac_) - 05.10.2007.

moje saznanje da se očekuju novi vekiki investicijski ciklus brzo će biti oglašen hvala

New Report

Close