DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 19:28
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Zlatek, nekaj ste zabrljali… prošlo je 130 k kn danas, a ali to je nešto više od 18.000 komada, a oni imaju toliko…

Je, u pravu si.
Sorry, moja greška

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

I kako možete biti sigurni da je sve prodano od Fonda, ja bih prije rekao da se to hrpa trejdera rješavalo onog šta su kupili po 5-10% jeftinije zadnjih dva-tri tjedna, a kupovao je drugi špekulant koji očekuje da će ovako napraviti momentum i to uvaliti dalje po sljedećih 5-10%…
Kapitalni je još u igri, a do Nove godine ima još 10 trgovinskih dana, može ovdje još biti svašta…

Da, sad treba “samo” naći kome to prodati dalje.
Budući da sve drugo stalno pada, ispada baš kao da netko namjerno diže cijenu.
Vidjet ćemo kad će fond krenuti dalje s rješavanjem.

KF je prodao u petak (7.12.2018.) 2.870 dionica te mu je ostalo još 116.937 komada.

ovo neki automatski program slaže po 2 lipe razlike?

who dares, wins

Kapitalni fond HPB-a rasprodaje i Petrokemiju čak i sada na ovoj cijeni od 25 kuna. Oni stvarno časte!
Krenuli su je rasprodavati još od 100 kuna pa im je sada i 25 dobro. Ne znam tko tamo sjedi u upravi ali mu sigurno nije dosadno.

to nije fond hpb-a nego kapitalni fond d.d. kako i piše u knjizi dioničara

Samo ipak pripaziti na izlazak fonda koji mora bit do kraja godine.

Ovo ponašanje fonda je sramotno! Najprije su rušili kao da im treba za lijekove, a sad kad imaju jaku kupnju ne žele više prodavati?!? Da smo normalna država, za ovo bi čelni ljudi fonda ne samo bili smijenjeni, nego bi i iz svog džepa nadoknadili fondu štetu koju su napravili ovakvom rasprodajom u bescjenje. Na žalost, nismo normalna pravna država pa onda mogu mirno spavati do penzije i nastaviti se ovako ponašati!

Ignore: KressoM, delux

Pala je zbog iskrcaja fonda koji je išao do 6 kn.
Zato treba razmisliti po koliko će dati ostalih 100-tinjak tisuća komada koje će prodati u sljedećih par dana. Ako nađe kupca po višoj cijeni dobro, ako ne onda će možda opet rasipati.

Tko kaže da će se fond iskrcat do kraja

Ovo ponašanje fonda je sramotno! Najprije su rušili kao da im treba za lijekove, a sad kad imaju jaku kupnju ne žele više prodavati?!? Da smo normalna država, za ovo bi čelni ljudi fonda ne samo bili smijenjeni, nego bi i iz svog džepa nadoknadili fondu štetu koju su napravili ovakvom rasprodajom u bescjenje. Na žalost, nismo normalna pravna država pa onda mogu mirno spavati do penzije i nastaviti se ovako ponašati!

Prodavalo se da odabrani mogu kupit po niskoj cijeni…to gledamo na ZSE od kad ista i postoji. Da ima pravne države, mnogi bi bili lišeni slobode…ovako, takvi nam se najviše i smiju…

(ex maratonac, ex neumoran, ex maratonac_) - 05.10.2007.

New Report

Close