DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 03:39
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ponovno čitam intervju u JL, direktor kaže:
– Aktivno radimo na dugoročnijem rješenju te ćemo do kraja godine dvjema važnim aktivnostima riješiti financijsku stabilnost, kao i problem izdavanja garancija za dobro izvršenje posla, što je preduvjet poslovanja u ovoj industriji.
Do kraja godine je dosta kratak vremensko okvir da bi govorio u prazno. Moglo bi tu biti pozitivnih informacija iz preduzeća.

Ima vremena za napucavanje cijene, ali ne dok fond još ima cca 150.000 komada. To nije puno, ali šteta im je platiti to iznad 7 Kn. Nek se prvo istresu pa onda idemo iznad 10…

Evo 45.000 kom iznad 6. Naslažite se svi na 6 pa nek pukne sve što ima danas pa da riješimo više ovu priču!

Svi bismo mi po 6 kn, samo što ovaj ne da više ni po 7. Tko zna, možda ni nema namjeru izaći do kraja?
[/quote]bude ima dana..

molim moderatora da otvori temu[b] BEAR MARKE[/b]T 2019-2020 godina

A zašto sada ne stave na prodaju po 7 par tisuća? Mislim da bi se lagano i to poćopalo.

vrebam i ja da uzmem još 5000 komada, ali čini se niš od toga

Manipulacija.

Prekrcaj bi se mogao napraviti od 06,00 – 06,50 jer je tu velika količina na kupnji

nadam se i ja tome….no čini se da svi čekamo uzalud i da će trebati dići letvicu tko želi kupovati…s druge strane, dlkv je donedavno bio na 10-11 kn i ovaj pad sve do 6,40 kn je stvarno bio pretjeran

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Zorane,
ti si bio prorok kad je padalo. Želim ti uspjeha i sada.

Prekrcaj bi se mogao napraviti od 06,00 – 06,50 jer je tu velika količina na kupnji

nadam se i ja tome….no čini se da svi čekamo uzalud i da će trebati dići letvicu tko želi kupovati…s druge strane, dlkv je donedavno bio na 10-11 kn i ovaj pad sve do 6,40 kn je stvarno bio pretjeran
[/quote]
Opalit će fond opet po bidu do kraja dana, samo se nemojte naguravati. Ima još 150 tisuća komada koje mora prodati. Čekati na 6,50 i prst u uho, stići će i do tamo. Oni znaju da ako postave na prodaju par tisuća na 7 kuna da će Vas sve rastjerati sa bida zato su mudro digli ask da se naslažete što više na bidu.

[/quote]
Opalit će fond opet po bidu do kraja dana, samo se nemojte naguravati. Ima još 150 tisuća komada koje mora prodati. Čekati na 6,50 i prst u uho, stići će i do tamo. Oni znaju da ako postave na prodaju par tisuća na 7 kuna da će Vas sve rastjerati sa bida zato su mudro digli ask da se naslažete što više na bidu.
[/quote]
od kuda odjednom tolika mudrost na 6,5 kuna . izgleda po tome da su mudrovali gotovo 2 godine (03/2017-cijena bila oko 27kn) i sada su konačno smudrovali riješenje-idemo van pošto poto, a mudrosti jesu mudraci, meni se čini da su dobili nalog od nekoga da to prebace nekome, a kakva je struktura vlasništva, ne bi me čudilo da je neka mulja u pitanju, znaju oni dobro da naše institucije zzzzzzzzzzzz

[/quote]
[/quote]

sve si fulao, bilo je iznad 6 kn 50.000 komada i nije prodao niti jednu dionicu…mislim da će 7 kn uskoro postati vrlo primamljiva kupnja….

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

ima li netko podatak kad je kapitalni počeo prodavati? S koliko kom i po kojoj cijeni?

Trgovanje prošlog petka (30.11.2018.)
HPB D.D./KAPITALNI FOND D.D. 147.137 komada.

Taj kapitalni? Tko je iza njega, to je od mirovina za HZMO ili nesto drugo?
Vidim iz top 10 sa ZSE imaju oko 720 mil. Kn…. i bas dlkv gdje imaju oko 1. Mil kn … samo iskrcavaju ? Treba za isplatu mirovina?

New Report

Close