Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
Jučer je u fazi aukcije pred zatvaranje prošao nalog s kupnje 7.000 kom po 6,90 (bio je postavljen na 7). Ima zaineterasiranih za kupnju, ali ne žele još dizati cijenu.
Izaći će i kapitalni uskoro van do kraja, a onda će biti lijep odbijanac jer ovaj pad je totalno iracionalan.
Mislim da je kapitalni digao ogromnu lovu na gorenju ove godine
Mislim da je kapitalni digao ogromnu lovu na gorenju ove godine
E sada ovdje moraju napraviti što veći gubitak na radost menadžera kojima trpaju dionice na ovoj cijeni.
Ukoliko je kolega avax10 u pravu, onda je to potencijalno dobra prilika za kratkoročno ulaganje.
Ostaje upitno da fond radi prodaju sa cca 35% gubitka, a imao je prilike i na višim cijenama početi sa izlazom.
U prošlosti je bilo ovakvih izlazaka, pa je bilo i priča o odbijanicma, a znamo kako je završilo.
Ono što se može zaključiti, a to je kolegica matovilka (isprika ako je kolega u pitanju) spomenula, da se cijena zasad drži ispod 7 kn.
Više vjere imam u rasuđivanje OTP investa, koji je počeo ulaziti s uravnoteženim fondom na čini mi se 8,20 kn, nego Kapitalng fonda.
Danas + dlkv na 6,38, a još ne znam da li mi je drago. -:)
Budući da nemam uvid, procjenjujem da je kapitalnom ostalo još oko 100.000 komada za istresti!???
Sviđa mi se ova kontrolirana rasprodaja i čuvanje cijene 🙂
moguće je da tehnika prodaje svoj paket jer su u predstečajnoj.
Budući da nemam uvid, procjenjujem da je kapitalnom ostalo još oko 100.000 komada za istresti!???
Samo neka udare po bidu, ovo je prava predbožićna rasprodaja, gdje ćeš bolje?!? 👌
tako nekako i ja procjenjujem. malo me iznenađuje ovaj skok koji se upravo dešava, prodaje još ima. da, naravno, i sama prodaja po tim cijenama me iznenađuje još više.
malo me iznenađuje ovaj skok koji se upravo dešava, prodaje još ima. da, naravno, i sama prodaja po tim cijenama me iznenađuje još više.
valjda su kapitalci mislili zdilati tu količinu frendovima na valu panike zbog pada cijene pa sad kad su skužili da i ostali ulagači van kruga frendova hoće jeftinjavu po 6-7 kuna, naglo su prikočili 😛