Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,61 | 42.127 | 11,670 | 3,56 | 3,62 | -3,78% |
Na žalost događa se ono što sam očekivao.
Kako je ludo zvučala cijena od 4-5 kn, zar ne?
Vidjet ćemo, sljedeće izvješće odredit će sudbinu poduzeća, vlasnik bi morao reagirati, no već 2 godine ne reagira.
Nikakve promjene financijaša ne mogu spasiti Dalekovod, to mogu jedino pravi operativci koje poznaju tržište kao svoj džep.
Poštari van, dalekovodaši na čelo…
Pravi CFO i CEO koji je isključivo okrenut prodaji….ništa drugo ovdje ne treba….
Kupaca ce biti ako firma bude imala dobre rezultate i bila transparentna…a kupci nece doci sami od sebe.
Ovo kako je krenulo, moglo bi zavrsit na kuni do kraja tjedna.
ma je, na lipu će….ne pretjeruj
Al se naslaguju prodavači ispod 7 kn kao da je firma izgubila posao od 100 mil.kuna.
Ova burza je totalno iracionalna.
A jos kad za Božić istekne onih 1g od štraka i kad pogon u VG i Dugom selu budu ili prodani ili likvidirani, onda stvarno idemo na cijenu Ingre
Jedna od najjacih dionica samo treba biti strpljiv i svu imovinu uloziti i gledat kako ti se imovina urusava, di su oni koji su bili optimisti.
Trljaju ruke jer su naivce uvukli u svoj mlin.
Skuzila ekipa da je takav momentum i da se moze rusit bez ikakvih fundamenata. Ovo je kao kad igraju poker bogat a los igrac i siromasan a dobar…
koliko sam čuo sprema se odvajanje poslovanja Inspire fonda i upravljanja sa dalekovodom.
ne znam da li je iko razmišljao da li ovaj pad odgovara blogeru ili ne?! ulaz mu je na 17 i više. ako je vjerovao onda možda vjeruje i sad. nemoj te gledati top 10 jer može se i preko više računa.
HPB fond nastavlja prodaju, kao da nema sutra. 23.11. prodao jos 22.500 kom, te je ostalo još 179.957 kom. U ova dva dana još je prodavao, tako da ako nastavi ovim tempom za desetak dana je vani. Do tada cijena ne može rasti s ovolikim nalozima na prodaju. Cijena je očito na dnu jer danas mi je dugo nalog stajao na 6,50 i nikako da ga pokupi. Vjerujem da nije tako loše i pomalo dokupujem.
koliko sam čuo sprema se odvajanje poslovanja Inspire fonda i upravljanja sa dalekovodom.
A tko je uopće dao Bolanci fond obzirom na slabe reference?
HPB fond nastavlja prodaju, kao da nema sutra. 23.11. prodao jos 22.500 kom, te je ostalo još 179.957 kom. U ova dva dana još je prodavao, tako da ako nastavi ovim tempom za desetak dana je vani. Do tada cijena ne može rasti s ovolikim nalozima na prodaju. Cijena je očito na dnu jer danas mi je dugo nalog stajao na 6,50 i nikako da ga pokupi. Vjerujem da nije tako loše i pomalo dokupujem.
njima je to 0,73% portfelja. znači sića. i oni su baš sad našli da se riješe toga!? mislim da sam uspio vidjeti i gorih poteza od njih.