DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 03.11.2024. u 12:34
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,67
92.179
25,100
3,64
3,74
-2,67%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Išla gledati, zanimalo me…
Dakle, nema to veze sa HPB, on im je samo depozitarna banka.
Kapitalni fond je zatvoreni investicijski fond HZMO.
Spašavaj se tko može. Ne mislim pritom baš na Dalekovod….

Kapitalni s uzetim od dlkv kupio adrs-p, ako nastave nece biti dobro tu.

Išla gledati, zanimalo me…
Dakle, nema to veze sa HPB, on im je samo depozitarna banka.
Kapitalni fond je zatvoreni investicijski fond HZMO.

možda su sad prodali jer im je usfalilo para za isplatu penzija, a DLKV je bar likvidan za razliku od mnogih drugih dionica. kapitalni fond -njihove kupnje i prodaje i ovako nemaju veze s investicijskom logikom jer da imaju onda ne bi kupovali po 10 x većim cijenama i prodavali bi kad je cijena bila nekoliko puta veća nego sada, a ne sad kad je na povijesnom dnu…

Na kupnji skoro isti raspored kao u petak. Sve isti igrači ili igračice.
Malo veća kupnja ispod 7 kn i to sve ide puno niže.

7,30 30 219,00 10:29:25
7,16 20 143,20 09:32:51

Trenutni promet na dionici, 20 kom po 7,16 kn i 30 kom po 7,30 kn.

7,30 30 219,00 10:29:25
7,16 20 143,20 09:32:51

Trenutni promet na dionici, 20 kom po 7,16 kn i 30 kom po 7,30 kn.

i sad 500 komada po 7,28 kn.što ćemo sad, komentirati svaku transakciju?

Kako ga je zakucalo na dolje opet…
Hoćemo li opet vidjeti ludi tobogan ko neki dan?

Kolega tovarish

možemo ovdje pisati o trenutnom stanju na burzi, o prošlosti i budućnosti, a i o našim željama.
Ovo zadnje uglavnom i ostane samo na željama.
Prateći forum i u razgovoru s kolegama sam saznao da dio ulagatelja doživljava ovaj forum kao osnovu za ulaganje, da im je ovo najvažniji izvor informacija i da dobar njih nije upućen u osnove ulaganja.
Svojim komentarom sam samo pokazao “sav raskoš” naše burze, a vi ste na to dodali kometar o trgovanju 500 kom dionica.
500 kom dionica Dalekovoda = 3640 kn.
Mislim da iznos od 3640 kn sve govori.
Pogledajte da je s malo većim prometom dionica završila ispod 7 kn.

Na žalost događa se ono što sam očekivao.

Kako je ludo zvučala cijena od 4-5 kn, zar ne?

Vidjet ćemo, sljedeće izvješće odredit će sudbinu poduzeća, vlasnik bi morao reagirati, no već 2 godine ne reagira.
Nikakve promjene financijaša ne mogu spasiti Dalekovod, to mogu jedino pravi operativci koje poznaju tržište kao svoj džep.
Poštari van, dalekovodaši na čelo…

Na žalost događa se ono što sam očekivao.

Kako je ludo zvučala cijena od 4-5 kn, zar ne?

Vidjet ćemo, sljedeće izvješće odredit će sudbinu poduzeća, vlasnik bi morao reagirati, no već 2 godine ne reagira.
Nikakve promjene financijaša ne mogu spasiti Dalekovod, to mogu jedino pravi operativci koje poznaju tržište kao svoj džep.
Poštari van, dalekovodaši na čelo…

Buco bolji si od babe Vange

Da… žalosno ponašanje prema dokapitalizantima iz 2014. zbog kojih praktički ova firma tada i nije otišla u stečaj. Eto, dokapitalizanti su dočekali da ih se cipelari ovdje a jedini su čini se tada željeli vjerovat u perspektivu ove firme koja je tada bila na koljenima… ovo im je hvala!

(ex maratonac, ex neumoran, ex maratonac_) - 05.10.2007.

Ovo kako je krenulo, moglo bi zavrsit na kuni do kraja tjedna. Uzas…eto na sta se svodi nasa burza. Ovdje ni buregdzije ne mogu nista zaradit. Mozda za naknadu transakcije

New Report

Close