Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,60 | 14.512 | 4,036 | 3,60 | 3,64 | -1,10% |
Linkaj sam!
Današnji prekrcaj se vrši upravo ispod te granice odnosno na 7,90. Kad se to rasproda po toj cijeni onda idemo dalje. Tko prodaje i čije dionice to će mo tek da vidimo zta par dana. Moguće da je samo razmjena dionica, tipa ti meni PODR a ja tebi DLKV, jer nema drugih kupaca pa nas nitko ne ometa. I ide nam sasvim dobro.
Očišćen je skriveni na 7,90 kn…
Ne vjerujem da je taj prodavao s dobitkom…uvjeren sam da ih je taj puno skuplje platio nego što ih je prodao…
A zašto se zadnjih tjedana držala cijena nisko, tako da tržišna kapitalizacija Dalekovoda bude ispod 200 milijuna kuna. Ispod toga fondovi ne mogu kupovati, ali zato su mogli ovi "fizičari" što su se namazali.
Od kud ti to?
Koji fondovi?
[/quote]
Pa pogledaj zakon o ulaganju mirovinskih fondova u dionice kompanija čija je tržišna kapitalizacija ispod toga limita. Tek iznad 8 kuna po dionici tržišna kapitalizacija Dalekovoda prelazi 200 milijuna kuna.
[/quote]
https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2007_12_129_3710.html
mislite na ovo ? tu se spominje cifra od 200 milja kuna
nemam dionice dlkv
Ovo je dobra dionica za kratkoročne ulagače, dugoročni znaju o čemu pričam.
Forumske priče, navijanje i iznošenje činjenica ne utječu na kretaje cijene dionice, to ovisi o drugim igračima. Samo pogledajte prosječnu cijenu po kojoj ste kupili dionice i sve će vam biti jasno.
Novi čan Uprave – stara vijest, posao u Makedoniji – stara vijest, posao u Noreškoj – stara vijest.
Nitko ne spominje da se priča o skoroj promjeni Uprave, o poslovima u Ukrajini, o odlasku radnika, da će minus na kraju godine biti još veći, o kreditima koje su morali uzeti itd itd.
Svi navijamo za rast cijene, navijali smo tako i protiv Španjolske pa bili zadovoljni, ali protiv Engleske i ne baš.
zorangutan@
Članak 4.
(1) U vrijednosne papire izdane od strane dioničkih društava uvrštenih u ostale kotacije, a izvan službene kotacije na burzi u Republici Hrvatskoj, dozvoljeno je ulagati:
• u dionice koje u trenutku stjecanja imaju tržišnu kapitalizaciju veću od 750 milijuna kuna. Ukoliko se zbog promjene tržišnih cijena vrijednost tržišne kapitalizacije dionice spusti ispod vrijednosti od 650 milijuna kuna primijenit će se odredbe članka 73. Zakona počevši od datuma nastanka promjene.
• u dionice koje u slobodnoj prodaji imaju manje od 20% izdanja ako je tržišna kapitalizacija dionica u slobodnoj prodaji veća od 200 milijuna kuna.
(2) U navedene vrijednosne papire dozvoljeno je uložiti najviše do 15% imovine obveznog mirovinskog fonda ili najviše do 30% imovine dobrovoljnog mirovinskog fonda.
@banana
taj iznos više nije važeći!
amarananab,
bome je ovdje bilo prijelomnih trenutaka prilično do sada, još od 27 kuna, malo malo nešto se slomi, naravno da je ova razina puno bezbolnija ako dođe opet do prijeloma, osobno imam osjećaj da opet jedan razočarani ulagač opet brani svoju promašenu investiciju na koti 8kn
zorangutan@
Dajte neki link na Vašu tvrdnju? 🙂 Ili Vi to ovako zato što ste prodali oko 7 pa sada nemate hrabrosti za povratak a bojite se da ne utekne. Očito da je to u pitanju! Sretno sa odlukom pa ma kakova bila.
zorangutan@
Dajte neki link na Vašu tvrdnju? 🙂 Ili Vi to ovako zato što ste prodali oko 7 pa sada nemate hrabrosti za povratak a bojite se da ne utekne. Očito da je to u pitanju! Sretno sa odlukom pa ma kakova bila.
lupaš bez veze…. ono na što se pozivaš je osnovni tekst pravilnika koji je kasnije u više navrata mijenjan…naravno da imam pročišćeni tekst, ali pomuči se sam malo kad si tako pametan pa čitaj izmjene
Narodne novine 129/2007, 32/2008, 112/2008, 121/2008, 2/2009, 9/2009, 141/2009, 19/2014, 19/2014
p.s. i obavezno ovdje priopći svoj zaključak 😉
Koji fondovi ne mogu ulagati? mirovinski? mogu prebaciti novac u OIF pa će on kupovati za njih. i td. ovo je trenutno najšpekulativnija dionica na zse. iz kojeg razloga ne znam ni sam. jednostavno nekakva takva mora postojati da se barem štogod radi. broj dionica zadovoljava, tržišna kapitalizacija isto tako, naivaca se isto ne fali pa udri.
Pojavio se i jedan veći kupovni nalog od 10.000 komada na 7,22 kn. Nije da to nešto znači , ali eto-za informaciju kad se ništa posebno ne događa.
do te cijene od 7,22 na kupnji je 20.000 dionica. kako to da sad nitko ne rasprodaje po bidu kad je ovoliki interes za kupnju?
čudna neka burza