Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
Možda sa današnjim stanjem dioničara nešto novo ispliva na površinu. Ako su mali u strahu prodavali onda bi barem jedan novi veći kupac trebao biti vidljiv. Iako sumnjam, prije bih rekao da je sve to bilo samo loptanje pa tko uileti u mrežu uleti. Možda je stvarnog trgovanja bilo tek jedna trećina od prikazanog.
Koje vi priče pričate i kakve konstrukcije vam se motaju po glavi. Veliki, mali, ovakvi, onakvi….ja sam mali a imam cca 20.000 komada. Oni s par stotina ili ev. par tisuća komada su mini ili mikro investitori…
Ovakvih 10-ak malih poput mene su mogli odraditi ovo čemu svjedočimo zadnjih par dana…neš ti par stotina tisuća kuna dnevnog prometa…
Možda sa današnjim stanjem dioničara nešto novo ispliva na površinu. Ako su mali u strahu prodavali onda bi barem jedan novi veći kupac trebao biti vidljiv.
1. Jesu, mali su prodavali.
2. Veći kupac =
1. DLKV-O-302A 0. 4. SPLITSKA BANKA D.D./OTP URAVNOTEŽENI – OIF S JAVNOM PONUDOM 1.836.500 59,00% 18.09.17 1,08 11,35%
2. DLKV-O-302E 0. 7. SPLITSKA BANKA D.D./OTP URAVNOTEŽENI – OIF S JAVNOM PONUDOM 54.000 55,90% 09.01.17 0,22 4,37%
3. DLKV-R-A 0. 8. SPLITSKA BANKA D.D./OTP URAVNOTEŽENI – OIF S JAVNOM PONUDOM 135.047 8,00 13.11.18 1,08 0,55%
Nije mi jasno što se to događa na dionici. Ovi što prodaju po 1 kom. Jel to oni nekoga cimaju ili tek toliko da se zabilježe da nešto rade. Ili neka prodaju veću količinu da možemo kupiti ili neka se ostave toga.Ja vjerujem u tu dionicu i uskoro očekujem dobre vijesti.
Ne znam nikoga da je kupovao po 7 kn. Dakle, ovi sto prodaju, prodaju sa gubitkom. Cinjenica je isto tako, da ovo nase tavorenje i padovi predugo traju, i nije realno ocekivati da netko godinama ulaze, a da nikad ne zatreba taj novac. I onda na ovoj nasoj burzi moras prodavati za gubitkom.
Najbolji su oni koji prodaju price da sad kupujes…kao da imas neogranicen dotok novac za dokup. Da je to tako, nitko ne bi imao potrebu ulagat, jer bi imao novaca da bi mu dodatno oplodjivanje bila zadnja stvar o kojoj bi razmisljao.
Evo 6000 komada na kupnji, pa opalite!!
Krenulo je na dobro, bit će tu na kraju dobra priča!!