DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 00:40
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

meni izgleda kao da kupci ne žele dizati cijenu već kupiti što više dionica pa su opet malo pustili.
Očekujem danas rast.

Na žalost da – burek burza i burek kao sudba.

Ignore: KressoM, delux

Znam da je kliše ali nije tako strašno jer dionice prelaze u čvrste ruke ovih dana.

Znam da je kliše ali nije tako strašno jer dionice prelaze u čvrste ruke ovih dana.
[/quote]

Mislite u dugoročne ruke 🙂

[/quote]

Dio da, ali mislim da je to manji dio, možda 1/3. Vidjet ćemo što kaže top10.
A to kako kupuju “čvrste ruke” čitamo zadnjih 10 godina. Tko onda prodaje cijelo to vrijeme?

Bit će zanimljivo vidjeti tko je prodavo i kupovao ovih dana …. pogotovo šta ovi koji su u upravi imaju mogućnost razvlačenja tih uplata, malo da stvore paniku,, planski odrade skupljanje i onda plate 8 mil. kn.. čuj odjednom se stvorilo???

nisam ni prodavao ni kupovao, iako mi je bio nalog na 7 kn,, ali ga skinuo kad sam vidio da je počela panika jutros, mislio sam da će razvući plaćanje još do petka.. a onda bi se cijena lako zatukpa još koju kunu niže

e tu je najveći problem, poslovanje DLKV i sličnih je dijametralno u odnosu npr. Janafa, ali se i tamo netko zalijeće ne bi li napravio pomutnju, a oni imaju čak 500mil. na rn. 200-tinajak mil.KiD obveza, tako da su dio od 50mil. odlučili “oploditi” kroz spalionicu, a ovdje se u 50mil. gleda kao na Jack pot, razlike su ogromne, a tretman na burzi gotovo isti, što je problem ? nemam pojma, ali sam primjetio da su ljudi više skloni brzoj zaradi na dionicama za koje jedinično ne moraju platiti veliki iznos, što možda i nije loše, oni koji su imali Jamnicu, Ledo, sigurno znaju, da im tu dionicu nije mogao svatko u bilo koje vrijeme kupiti, mislim da zbog toga ove “sitne” dionice privlače najveći dio malih ulagača kod nas, brza lova pa na burek, pa nije to loše, tko voli, što meni vrijedi gledati u Janaf, a gladan

[/quote]
60% ima prvi, sledeći za njega ni ti 4%. ostali svi malo %. rijedak je ovakav top 10 na zse. ako ovo nisu čvrste ruke šta je onda? sjetite se top 10 prije par godina. prvog tržišna cijena ne zanima pa se mali klikeraju dok se nešto ne desi.

who dares, wins

Burekđije gube strpljenje i kreću u unovčavanje bureka…

Ovo je i dalje rasprodaja od jucer samo su previse zatukli cijenu (panika) pa su je morali vracati na 8.5 vidi se po transakcijama. Onaj koji je pokrenuo lavinu jucer i dalje izlazi polako…

https://www.energyobserver.com/sr/post/12988

Nitko ne komentira ovaj link na vijest o novom ugovoru od 23 mil. eura.
Nije Dalekovod sam u njemu, ali svaki novi posao veseli.
[/quote]

Nije problem u poslu, polsa ima, kaže i sam predsjednik uprave. Ali nema para u tim oslovima, to je problem. A to je vidljivo i iz izvješća – dobre tvrtke poput dalekovoda imaju pozitivne operativne marže, a neto dobit negativnu. Loše tvrtke tipa tehnika imaju sve negativno. Pa sad tko voli nek izvioli.
[/quote]

Ovaj komentar glede negativne neto dobiti??? je u duhu Alan Forda… “Tko izgubi dobitak, dobije gubitak”
[/quote]

Kolega Axelrod

prije više od 3 tjedna sam pisao da Dalekovod ne objavljuje da je dobio posao u Makedoniji. Također sam pisao da se očekuje loše izvješće i da možda zbog toga ne objavljuju dobivene poslove.
Isto tako Dalekovod ne daje informacije o Ukrajini, izgleda da se čeka kraj godine, da se ušminka slika.
Zadnji kvartal je zimski i ja ne znam kakva vi svi imate očekivanja, mogu samo predložiti da ih smanjite.

Već je prošla polovica zadnjeg kvartala… Ne čine mi se nešto zimski uvjeti, pa čak ni na sjeveru Evrope… zasad naravno…

(ex maratonac, ex neumoran, ex maratonac_) - 05.10.2007.

New Report

Close