Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
E stvarno ćemo vidjeti hoće li i tko sada pisati pozitivne komentare ovdje nakon tolikog nizanja crnila iz dana u dan.
Čime će sada opravdati da bi cijena trebala rasti nakon što su kupili kad je ova firma “zrela za stečaj”?
Sad odjednom više neće biti?
Promatrao sam trgovanje i vidjelo se da je netko kipao prilične količine i ispod 7 (desetci tisuća komada u komadu).
Sad da li je taj namjerno rasipavao te dionice ili je očekivao nešto negativno, to bi bilo zanimljivo doznati.
Jer da će skupiti sredstva za platiti tu ratu se znalo prilično sigurno da će biti relativno brzo, sad da li je još što drugo bilo u igri?
A još kad dodamo da je ovo padalo 15% dok je Thnk rasla 50%, pa onda Ingr pala 6% dok je Igh porastao 7% ??
Inače su se građevinari uvijek pratili, tako da ovakvu raznolikost mislim da još nije nitko vidio na Zse.
OTP uravnoteženi +6071
Meni je drago da se ponovno probudila stara ekipa "ošišanih brokera" koja je doslovno operušana do gole kože na Agrokorkama. Negdje su skupili novi keš i ovakvim radnjama nastoje izvidati i poviti stare rane.
Samo naprijed dečki, u nove pobjede. Ovce uvijek dadnu novu janjad, taj izvor nikada neće presušiti. Uvijek se netko mora upisati i u prvi razred ulaganja, pa onda srednja škola ulaganja, pa onda fakultet, pa magisterij. Pa kad pogubiš par sto tisuća kuna na kraju nešto i naučiš.
Pa što je u tome loše? To je trademark of quality naše burze.
Prilagodi se, zarađuj.
Očito da nije protuzakinito, jelte.
UNESCO će zaštiti takav način trgovanja ko narodnu baštinu
Jos samo da uvjerite “ošišane” da je pad sa 27,30 na 6,60 bio samo zbog šišanja, a da je firma bez problema i da je to sve samo jedna mala zavjera
OTP uravnoteženi +6071
fino se ono trpaju…tko zna koliko su jučer pokupili jer promet je bio poveći
Jos samo da uvjerite "ošišane" da je pad sa 27,30 na 6,60 bio samo zbog šišanja, a da je firma bez problema i da je to sve samo jedna mala zavjera
Firma ima problema, to je nedvojbeno, ali isto tako nedvojbeno je da je pad zadnjih dana bio pretjeran. Jednim dijelom to je i zbog “sindroma Agrokor” – sindrom straha i nepovjerenja prema svemu u HR.
Računica onih koji su prodavali je vjerovatno bila da nakon stečaja Agrokora sve može u stečaj . A strahovalo se i o možebitnoj blokadi računa zbog neisplate rate duga financijskim vjerovnicima. Pošto je za sada to izbjegnuto cijeni je mjesto na višoj razini. Naravno tržište će opet odrediti koja je to razina.
Mene jos zanima okle im lova, zna li itko odakle lova?
Jel drzavva isplatila 50 mil ili su se nanovo zaduzili ili nesto trece?
Samo siješ paniku bez argumenata. Kad su se to zadnji put zadužili?
Zanimljivo otvaranje..
Prvo i osnovno pravilo je da nema nikakvih pravila…ali dug je dan, a tek je mali petak, pa ima vremena do vikenda…
Ovi nalozi koji se pojavljuju na 8.5 je ekipa koja se nakupovala na 6.5 – 7