DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 22:13
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Kako su fondovi izuli raju iz cipela…školski primjer navlakuše sa člankom u ponedjeljak da stvori paniku, pa cimanju sa par dionica po prodaji, male je uhvatila panika da ide stečaj, a dionica na nuli i sada senzacionalna vijest i povratak iznad 10 sutra. Respect!

Nisu to radili fondovi, pogotovo ova rušenja cijene s par dionica po bidu. Preko 10 kn već sutra sumnjam da ide, ali preko 9 lako moguće.

Ignore: KressoM, delux

Meni je drago da se ponovno probudila stara ekipa “ošišanih brokera” koja je doslovno operušana do gole kože na Agrokorkama. Negdje su skupili novi keš i ovakvim radnjama nastoje izvidati i poviti stare rane.
Samo naprijed dečki, u nove pobjede. Ovce uvijek dadnu novu janjad, taj izvor nikada neće presušiti. Uvijek se netko mora upisati i u prvi razred ulaganja, pa onda srednja škola ulaganja, pa onda fakultet, pa magisterij. Pa kad pogubiš par sto tisuća kuna na kraju nešto i naučiš.

E sad mi jedino nije jasno nakon ovakvog igrokaza koga će opet uspjet izigrati i opet navući da kupi po 10 kn ono što mu je danas netko prodao po 7 kn ili niže. Drugi puta će valjda gledati koji su komentari drukerski a koji nisu. Zanimljivo mi je kako su pozitivni komentari brisani a negativni uglavnom ostavljani. Do današnjeg dana mi nije bilo jasno kome je u interesu da dionica “tone” a nakon ovoga je sve jasno. Neki su iskoristili priliku a većina je ošišana. Ljudi nisu svjesni kolika je moć ovog foruma i koliko ljudi na temelju drukerskih komentara donosi investicijske odluke. Pozdrav!

Freddy@
A tko kaže da će mo prodavati po 10 kad ovo vrijedi najmanje 15.
Deset će se doslovno “prepišati” samo od sebe bez nekog većeg otpora. Još ako “robotaš” malo pogura eto nas brzo na razini Đurice.

dragi kolege ovo šišanje nije za ovce nego za jagnjiće koji su tek odustali od sise ljep pozz

Bananarama ti si rekao da ćeš prodati po 10 kn dok si se rugao svima koji su tebi prodali za siću samo što je komentar za čudo obrisan! A što se tiče rasta neka ide na što više jer nam je svima u interesu da prodamo po većoj cijeni od one koje smo kupili. Pročitajte njegove postove koje je pisao ovih dana a što piše danas. Sad bi ti ljudi trebali vjerovati u budućnosti? Na žalost takvih je jako puno ovih dana bilo.

https://www.energyobserver.com/sr/post/12988

Nitko ne komentira ovaj link na vijest o novom ugovoru od 23 mil. eura.
Nije Dalekovod sam u njemu, ali svaki novi posao veseli.

Mene jos zanima okle im lova, zna li itko odakle lova?
Jel drzavva isplatila 50 mil ili su se nanovo zaduzili ili nesto trece?

Tko je danas ovo okrenuo, dobro je okrenuo……
Inace je baš zgodno kako su objavili vijest taman prije zakucavanja na 6 ili nize……
Slučajno ili ne…..tko će ga znati…..

Direktor je rekao da će rata biti plaćena ovaj tjedan. Hoće li cijena tada skočiti?

Očito hoće.

[/quote]

Nije problem u poslu, polsa ima, kaže i sam predsjednik uprave. Ali nema para u tim oslovima, to je problem. A to je vidljivo i iz izvješća – dobre tvrtke poput dalekovoda imaju pozitivne operativne marže, a neto dobit negativnu. Loše tvrtke tipa tehnika imaju sve negativno. Pa sad tko voli nek izvioli.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

[/quote]

Nije problem u poslu, polsa ima, kaže i sam predsjednik uprave. Ali nema para u tim oslovima, to je problem. A to je vidljivo i iz izvješća – dobre tvrtke poput dalekovoda imaju pozitivne operativne marže, a neto dobit negativnu. Loše tvrtke tipa tehnika imaju sve negativno. Pa sad tko voli nek izvioli.
[/quote]

Ovaj komentar glede negativne neto dobiti??? je u duhu Alan Forda… “Tko izgubi dobitak, dobije gubitak”

New Report

Close