Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
ostvaruje se ono što sam najavio..
Nek ide sve u 3 PČM !!! ….prodala sam i zadnji pametni paket dionica…
@miami
to si ti danas zatukla cijenu?? ako jesi onda si stvarno imala poveću količinu …
Za mene veliki, za tebe …sića….nebitno.
Pametno, sve treba prodat i nikad vise unutra u niti jednu, žao mi je samo onih koji su duboko vjerovali i mislili ulagat umjesto vikendica dobili samo jedan zid, a tri zida i deka pobegli, odnosno urusili se.
žalosno je to sve skupa u što se burza pretvorila
Meni jedino nije jasno na 30.9 su imali novac na racunu 107 mil da danas imaju problema s likvidnosti i ne mogu u roku isplatit 7 mil kuna, sta se desilo s tom lovom do danas, kakvi su to troskovi bili da je to isparilo ili je to opet neko knjizenje koje nema veze s stvarnim stanjem svasta je moguce u ovoj nasoj barici ?
Meni jedino nije jasno na 30.9 su imali novac na racunu 107 mil da danas imaju problema s likvidnosti i ne mogu u roku isplatit 7 mil kuna, sta se desilo s tom lovom do danas, kakvi su to troskovi bili da je to isparilo ili je to opet neko knjizenje koje nema veze s stvarnim stanjem svasta je moguce u ovoj nasoj barici ?
obveze brzo pristižu, a novoga punjenja nema, možda su i namjerno držali toliko do izvješća, a onda krenuli s rješavanjem obveza, malo je čudno da se od dokapa konstantno provleči prilično velika suma na računu, zašto to nisu upotrijebili, eeee to da je znati ? možda je netko i dao lovu, ali rekao, neeeemoj da to trošite, to ćete morati vratiti kada očistimo sve što još valja
za sad je K/P skoro 33.000 dionica, za 2 dana vidjet ćemo koliko je od toga kupio OIF….
Po mojoj slobodnoj procjeni bar pola je pokupio OTP OIF
08.11.18 OTP URAVNOTEŽENI +3.427 treći dan zaredom kako je kupovao.
08.11.18 OTP URAVNOTEŽENI +3.427 treći dan zaredom kako je kupovao.
bogami se fond fino krca. netko je krivo rekao da je to indeksni fond jer on ne bi smio ovoliko kupovati, dok uravnoteženi ima puno veće kupovne mogućnosti, što i radi.
zanima me samo kupuje li za sebe kao dugoročno ulaganje ili ima dogovor s nekime kome će to kasnije preprodati s profitom?