DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 04:33
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Koji je cilj ovog intervjua?

da pokaže da je država kriva za nemogućnost servisiranja dugova!?

baš se i ja pitam to isto kolegice matovilka, nema nikakve poruke na kraju.
možda je to plaćeni intevju od strane uprave koja se sve više proziva za nesposobnost,
da se opravdaju pred vlasnicima da oni rade sve što mogu. trude se, ali ne ide, pa ne ide,
jer ih nitko ne voli, ni država, ni itko drugi..

Kako nema poruke, pa lijepo kaže da će ubrzo riješiti 2 velike stvari u poslovanju i da im likvidnost više ni pod razno neće biti problem!

Vise im nitko ne vjeruje, jer cijelu ovu godinu imaju problema i da kolege koji tamo rade nisu pisali o tome sve bi zataskali. Mislim, nisu platili ratu 30.09. i sada se vade sa PR clankom

Al ga tuče teška artiljerija po kupnji!

Ignore: KressoM, delux

Moguće da Tehnika izlazi

Ono što ja mogu zaključiti iz ovog članka je da novinarka uopće nema pojma o kakvom se društvu radi jer nazivati Dalekovod “građevinskim divom” je debilno. Sami naziv društva govori o kakvom se društvu radi.
Ono drugo što ja vidim je da novinarka svojim načinom pisanja namjerno želi izazvati paniku jer ne vidim razlog zašto u zadnjoj rečenici članka napisati “Račun Dalekovoda još nije u blokadi….”

lako moguće da ovo prodaje Tehnika jer joj hitno treba keš, a dionice najlakše i najbrže unovče….

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

za sad je K/P skoro 33.000 dionica, za 2 dana vidjet ćemo koliko je od toga kupio OIF….

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Ne treba drzava ovdje nista spasavati, samo treba ispuniti svoju obvezu i isplatiti 50 mil kuna koje su zapravo dalekovodove kune i pustiti neka trziste odradi svoje.

država neće platiti 50 mil. i pustit će da tržište odradi svoje
[/quote]

E onda drzava namjerno unistava ono sto bi se mozda moglo spasiti samo od sebe, bez terecenja drzave.

Ne treba drzava ovdje nista spasavati, samo treba ispuniti svoju obvezu i isplatiti 50 mil kuna koje su zapravo dalekovodove kune i pustiti neka trziste odradi svoje.

država neće platiti 50 mil. i pustit će da tržište odradi svoje
[/quote]

E onda drzava namjerno unistava ono sto bi se mozda moglo spasiti samo od sebe, bez terecenja drzave.
[/quote]

državu nije briga…vidi pod vdkt ili uljanik gdje su dioničari i jamci
nije ih briga
na burzi su nametnuli porez i propada…nije ih briga

Država se rješava zločeste djece koja ne znaju sama ništa dobrog napraviti…!………..

Vi, bolje od mene znate-tko hodočasti u Vladu i žica novce…… nekome je to
već dopizdilo…i očito, , para se više- ne posuđuju dioničkim društvima….
jer je očita odgovornost -napokon razumno presudila.
Gledam već tjednima kako cijena pada i pada i pada-..-.i pitam se što to rulja zna.
a nigdje ne piše…..???? …………

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close