Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
Zbog nesposobnosti uhljebničke uprave, još jedan građevinac na koljenima.
Ako ovdje dođe do blokade računa iz bilo kojeg razloga onda znamo što slijedi. Prvo je onda problem isplate plaća, propadaju im tenderi, nemogućnost sudjelovanja na bilo kojem natječaju, problem bankovnih garancija…
Kao da se namjerno radi da bi se firmu što više obezvrijedilo. Ni prvo ni zadnja koja je na takav način na kraju pripala nekome za “šaku kuna”. Uprava zabija glavu u pijesak, skida sa sebe odgovornost i prebacuje na vječitog krivca državu = narod.
Kakvim koljenima???
” – Aktivno radimo na dugoročnijem rješenju te ćemo do kraja godine dvjema važnim aktivnostima riješiti financijsku stabilnost, kao i problem izdavanja garancija za dobro izvršenje posla, što je preduvjet poslovanja u ovoj industriji. Naša je industrija u fazi konjunkture, pa pronalazak novih poslova i nije toliki problem. “
OTP uravnotezeni +9079
neuravnoteženi?
ne da je na koljenma, nego već na gležnjevima, ovo se uništava još od vremene prije PSN, zna li netko gdje je isparilo 3mlrd. iz “giganta” prije PSN, naravno da ne zna, niti koga briga kako je to načinjeno, čerupa se i dalje do kosti, tko ima interes ovo spašavati? što mislite tko će se javiti da ovo kupi i po koliko ?
Ne treba drzava ovdje nista spasavati, samo treba ispuniti svoju obvezu i isplatiti 50 mil kuna koje su zapravo dalekovodove kune i pustiti neka trziste odradi svoje.
iako direktor nastoji smiriti paniku, crveni alarm se upalio jer posljedice bi mogle biti katastrofalne!
https://novac.jutarnji.hr/makro-mikro/problemi-bivseg-diva-gradevine-kasnimo-s-ratom-od-7-mil-kn-drzava-nam-duguje-50-mil-kn/8047199/
ne znam ima li DLKV snage izvući se iz ovoga jer se svi sjećamo kako je to završilo s VDKT i sličnima, a dodatni uteg je što je DLKV već odradio PSN pa taj jocker više nema u rukavu.
nevesela budućnost
Meni ovo djeluje kao da se cijena spušta na neku razinu gdje će veliki igrači obaviti prekrcaj dionica, moguće negdje između 5-8 kn. Bumo vidli
Meni ovo djeluje kao da se cijena spušta na neku razinu gdje će veliki igrači obaviti prekrcaj dionica, moguće negdje između 5-8 kn. Bumo vidli
misliš da zato nisu platili ratu?
misliš da zato nisu platili ratu?
[/quote]
Ratu nisu platili jer nemaju dovoljno novca…rekli su da skupjlaju i da će platiti do kraja tjedna…
Ne treba drzava ovdje nista spasavati, samo treba ispuniti svoju obvezu i isplatiti 50 mil kuna koje su zapravo dalekovodove kune i pustiti neka trziste odradi svoje.
država neće platiti 50 mil. i pustit će da tržište odradi svoje