Jel bio netko na GS?
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/IflvaMdcSbig1Gjvwm9YIA==.pdf
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/IflvaMdcSbig1Gjvwm9YIA==.pdf
[/quote]
Da i? Pa svi objave odluge GS-a na burzi. Bravo Sherlock!!
možemo se šaliti, ali novi dokap po 10 bi dobro došao, samo je pitanje hoće li i ovdje primjeniti novi model spajanja dionica 3 u 1, 5 u 1………….
Ma kakvih 9 i 10 kn??
A čemu bi bio dokap??
Pa novaca imaju, otplaćuju obveze kao po loju, posluju s dobiti, posla imaju kao u priči! A ni vjetroelektrane ne žele prodati jer im novci ne trebaju.
Prije će opet na 27 nego na 10, tako da kupujte dok se nudi!
Dalmarina ima u Konsolidatoru 33%, Agrokor u Dalmarini 80%
To je samo jako mali dijelić komplicirane vlasničke strukture, a otkada se pojavio novi upravitelj umjesto Nexusa još manje inofrmacija je dostupno. Tko nije upućen u sve te zavrlame jako puno riskira s ulaskom na slijepo, čak i po ovoj cijeni.
Konsolidator ima 60,68% Dalekovoda.
U Konsolidatoru su Dalmarina 1/3 i Nexus FGS 2/3.
U Dalmarini 80% Agrokor i 20% ZG montaža. Dalje u ZG montaži 51% Nexus ulaganja u kojima Nexus FGS ima 100% a kojem je vlasnik Nexus Private equity društvo za upravljanje.
U Nexus FGS-u (po modelu sveprisutnog Škegre 1kn fond, 1 kn država) je grupa investitora Konzum, RH, HBOR…
Na to sve pitanje je tko još stoji iza toga a da nije poznato, šta je kome davano u zalog…
Nadao sam se da bi Agrokor mogao biti prilika za otključavanje, ali je ispalo upravo suprotno i sada se to reflektira i na cijenu. Kome se da kopati može prolistati i prilog 16. Agrokorove nagodbe. Meni osobno ne sviđa se niti ekipa koja je to dobila, kada se malo dublje zagrebe nisu nigdje ništa konkretno napravili, a ostavili su nekoliko konkretnih zgarišta za sobom.
Šteta za Dalekovod ako se završi kako je krenulo, biti će to iz perspektive malih dioničara još jedan Pevec, Proficio i sl.
To je samo jako mali dijelić komplicirane vlasničke strukture, a otkada se pojavio novi upravitelj umjesto Nexusa još manje inofrmacija je dostupno. Tko nije upućen u sve te zavrlame jako puno riskira s ulaskom na slijepo, čak i po ovoj cijeni.
Konsolidator ima 60,68% Dalekovoda.
U Konsolidatoru su Dalmarina 1/3 i Nexus FGS 2/3.
U Dalmarini 80% Agrokor i 20% ZG montaža. Dalje u ZG montaži 51% Nexus ulaganja u kojima Nexus FGS ima 100% a kojem je vlasnik Nexus Private equity društvo za upravljanje.
U Nexus FGS-u (po modelu sveprisutnog Škegre 1kn fond, 1 kn država) je grupa investitora Konzum, RH, HBOR…
Na to sve pitanje je tko još stoji iza toga a da nije poznato, šta je kome davano u zalog…
Nadao sam se da bi Agrokor mogao biti prilika za otključavanje, ali je ispalo upravo suprotno i sada se to reflektira i na cijenu. Kome se da kopati može prolistati i prilog 16. Agrokorove nagodbe. Meni osobno ne sviđa se niti ekipa koja je to dobila, kada se malo dublje zagrebe nisu nigdje ništa konkretno napravili, a ostavili su nekoliko konkretnih zgarišta za sobom.
Šteta za Dalekovod ako se završi kako je krenulo, biti će to iz perspektive malih dioničara još jedan Pevec, Proficio i sl.
[/quote]
Kad se ovdje sve raspetlja i 10 će nam se činiti dobrom cijenom. Tek sada mi je jasno zašto se glavna bankarica u Zabi smijala kad sam uplaćivao prije 3 godine novac u dokap Dalekovoda. Njen komentar je bio – citiram: “Pa Vi se usudite i dalje ovdje ulagati!”
Nema veze tko je vlasnik ako firma ide naprijed što je ovdje slučaj.
Dlkv se širi vani sve više i ništa to neće spriječiti.
A sa porastom prihoda doći će i sve veća dobit, tako da…
moglo se u te tri godine nešto i zaraditi, bilo je ovo blizu 30, sada više nema izgleda ni 15