DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 14.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,74
38.369
10,250
3,72
3,76
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Cijena srušena s 26 k kn.

Cijena srušena s 26 k kn.

Trebalo nekome za ljetovanje…

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

samo još 1620 komda kupnje iznad 13 kn, džaba ja krečim, nitko ne vjeruje da nije dobro, vidjeti ćemo na izvješću čija baba je prošla s kolačima

@purCo
Pa prodaj onda po bidu, bit će ti bar lakše nego svaki dan piskarati o krahu 😛

Ignore: KressoM, delux

stavim 5000 na prodaju, a Vi se odmah uspaničarite … Trebam hitno novac …u čemu je problem?????

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

@ purCo
Slažem se sa vama. Kada vam vrate 150 tona robe iz Norveške nikako nije dobro, ali nekima na ovom forumu se ne da objasniti. Nismo mi štrajkali iz sporta u drugom mjesecu. Gdje god uđe HDZov kadar da restrukturira nešto ne može dobro završiti.

@purCo
Pa prodaj onda po bidu, bit će ti bar lakše nego svaki dan piskarati o krahu 😛

ma nemam ja što prodati, dosta sam ja Gazdinih muljaža platio direktno, pa ne moram još i ovdje indirektno, samo pojašnjavam stanje, nemojte zaboraviti da je ekipa ovo ubacila s 3mlrd – u PSN, znate li vi gdje je nestao taj novac ? zante li točno što se sada događa u tvrtki ? zašto prodaju imovinu, zašto se štrajka, mislite iz obijesti ?

Znaci po vama ovdje je stanje katastrofa i ide ispod 10kn… nadam se da nije tako, ali budemo vidjeli… nakon todexa me nista vise ne moze iznenaditi…samo mi nije jasno kako onda prikazuju dobit i uredno otplacuju rate bankama…

moramo se polako naviknuti na ovakve situacije,očito neki shvate previše ozbiljno ono što pročitaju

Ovdje nekoliko udruženih malih investitora može spustiti cijenu 30% bez problema i ako su aktivni na forumu, a s obzirom na promet svi investitori su na forumu, lako se jeftino dođe do dionica.

napišite, zašto je Dlkv precjenjen na 14, a dobar na 10? Nekidan su zaključili ugovor od 10 mln E, a trguje se kao da su izgubili toliki ugovor.

Danas su iskusni pokupili lijepe količine dionica od strane paničara po vrlo niskim cijenama. Čestitke!

Ignore: KressoM, delux

Danas su iskusni pokupili lijepe količine dionica od strane paničara po vrlo niskim cijenama. Čestitke!
kome?

New Report

Close