Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,76 | 11.620 | 3,090 | 3,74 | 3,76 | 0,00% |
Ali što je još bitnije od tih 80 mil.kn je otvaranje novog tržišta (švedskog) !!
Pa oni stvarno brzo uspijevaju osvojiti svako novo tržište na koje uđu, svaka čast!
Novi posao u Švedskoj
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/CiL26o0bUIpynelgiMWt0Q==.pdf
Nakon ponovnog ulaska na švedsko tržište 2017. godine i otvaranja suradnje s investitorom Markbygden Net AB, Dalekovod d.d. je potpisao prvi ugovor sa švedskom nacionalnom energetskom kompanijom Svenska kraftnät. Ugovor vrijedan više od 10 milijuna eura, uključuje obnovu 400 kV i 220 kV vodova oko trafostanice 400/220/110 kV blizu grada Östersunda i ima predviđeno trajanje od dvije godine.
očito da neki čitaju forum onako kako im odgovara, jasno je da ovdje stvari ne štimaju, prodaje se imovina, radnici štrajkaju, uprava ne sklapa profitabilne poslove, tužbe s državom, ishod neizvjestan, pozitivno samo otplata rata PSN, a onda ?
očito da neki čitaju forum onako kako im odgovara, jasno je da ovdje stvari ne štimaju, prodaje se imovina, radnici štrajkaju, uprava ne sklapa profitabilne poslove, tužbe s državom, ishod neizvjestan, pozitivno samo otplata rata PSN, a onda ?
Znači konsolidator napravio zaheb života šta je ušao ovdje 🙂
Znači konsolidator napravio zaheb života šta je ušao ovdje 🙂
[/quote]
oni upravljaju, ispravljaju, popravljaju, nije nužno da se navedeno odnosi na njih kao na male dioničare, ali u krajnjem slučaju zašto bi oni bili cijepljeni od zaheba, dogodi se svakome, mislim da uvijek imaju šansu prodati po nabavnoj, a vrijeme provedeno u DLKV nisu valjda uzalud tratili
Hm, koliko ja vidim cijena samo što nije skliznula prema 13… Prema mojim kalkulacijama, cijena bi trebala biti oko 16-17, ovo ili je još jedna iracionalnost tržišta, ili nemamo sve informacije da bi mogli donijeti kvalitetnu investicijsku odluku. Prosječni ulaz mi je 15 pa još ne paničarim, ali ova rasprodaja po ovim cijenama mi baš nema nekog smisla. Podsjeća me na Ledo prije godinu dana…
Sad već počinjem paničariti…
Hm, koliko ja vidim cijena samo što nije skliznula prema 13… Prema mojim kalkulacijama, cijena bi trebala biti oko 16-17, ovo ili je još jedna iracionalnost tržišta, ili nemamo sve informacije da bi mogli donijeti kvalitetnu investicijsku odluku. Prosječni ulaz mi je 15 pa još ne paničarim, ali ova rasprodaja po ovim cijenama mi baš nema nekog smisla. Podsjeća me na Ledo prije godinu dana…
haha, meni se čini da si upravo ti prodao dio po bidu 😉
i ovdje je problem kvalitetnog ljudstva u operativi. Nisu cijenili ono što su imali, nisu dizali plaće nego gledali menadžeri kako još da dodatno sasijeku ionako mala primanja pa pametni radnici našli alternativu širom Europe. Tamo je prava jagma za ovom strukom i kvalitetnim dugogodišnjim radnicima sa iskustvom. Pozdrav Hrvatska – ostajte nam zdravo!
haha, meni se čini da si upravo ti prodao dio po bidu 😉
[/quote]
Nisam dragi, ali ako ovo nastavi u ovom smjeru kao u zadnja dva mjeseca, ispast će da onaj koji je danas prodavao nije ni tako blesav…