Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,71 | 29.749 | 8,013 | 3,70 | 3,76 | 3,87% |
Dakle, što se tiče likvidnosti, moguć je samo plus na računu od 50 mil kn.
Ili od nule do minusa knjigovodstveno.
Ovakve vijesti jasno pokazuju da DLKV ruje po dnu. Ne može gore / niže od ovoga. Platili su sve obveze iz predstečajne prije tjedan dana i umjesto da cijena ode opet gore, izvuče se iz naftalina ovo. Bojim se da kad se probavi ova priča, lansirat će nešto treće, samo da cijena ostane na 15 Kn. Do kad? Pa do nagodbe, naravno 🙂
Ruje zato sta je i dalje nema dobrog gospodara koji bi uveo reda niti dobar menadjment koji bi postavio firmu na prave noge standardno balkanski se i dalje ponasaju bez plana i organizacije povuci potegni, nedavno sam cuo da su im iz norveske vratili 150 tona opreme koja je pocela ruzinavit prije nego su je uopce montirali, sta oce rec i dalje radi niske cijene ugovaranja idu stedit tamo gdje ne bi smjeli stedit itd u krug s jednog problema na drugi.
dobro je dok ne krene stopama Vdkt..
ništa nije isključeno. tko je npr za agrokor mogao reći da će se ovako urušiti i da će gazda IT biti bjegunac u londonu koji čeka izručenje?
Naravno,nista nije iskljuceno..osim par odlicnih fimi na ZSE,sve drugo je cista kocka.
Mislim da je ovaj scenarije izbjegnut predstečajnom nagodbom…čije rate
uredno od tada plaća, tako da vam je teza nategnuta…
Prošlih godina svako malo dolazile su informacije o novim poslovima ili da su pred potpisom ugovora, a sad se ne sjećam kad sam vidio neki info da su dobili neki novi posao ? Čisto sumnjam da ove godine nisu ugovorili nešto ili da nisu pred ugovaranjem nečega, no bode u oči što nikakvih informacija o tome nema na burzi?!?
Je li netko zadao prodajni umjesto kupovnog naloga po 14,50 ???
vrlo lako moguće, u ovoj brzini trgovanja
Ako želiš neku tvrtku jeftino preuzeti ili uništiti dovoljno je samo da u rukovodeći kadar uguraš uhljebe i budi siguran da za par godine te tvrtke neće biti. Ovdje se nešto slično odigrava. Situacija “užasno smrdi” na slične obrazce kao što se odigralo na drugim građevinarima sa ZSE-a. Nekada davno sam imao Hidroelektru kupljenu po 400 kuna a gledam sada kupnja na 1 kunu. Polako kroz godine se samo osipalo i uništavalo.
Novi posao u Švedskoj
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/CiL26o0bUIpynelgiMWt0Q==.pdf
Prošlih godina svako malo dolazile su informacije o novim poslovima ili da su pred potpisom ugovora, a sad se ne sjećam kad sam vidio neki info da su dobili neki novi posao ? Čisto sumnjam da ove godine nisu ugovorili nešto ili da nisu pred ugovaranjem nečega, no bode u oči što nikakvih informacija o tome nema na burzi?!?
Ha,ha,ha
da sam prije pitao, valjda bi prije nešto potpisali i objavili!?!?
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/CiL26o0bUIpynelgiMWt0Q==.pdf