DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 03.11.2024. u 12:38
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,67
92.179
25,100
3,64
3,74
-2,67%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

što je sa štrajkom radnika? je li to riješeno ili…?

Dalekovod: Tvrdnje o otkazima i smanjenju plaća nisu točne…

Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/news/dalekovod-tvrdnje-o-otkazima-i-smanjenju-placa-nisu-tocne-564815 – 24sata.hr

Dalekovod: Tvrdnje o otkazima i smanjenju plaća nisu točne…

Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/news/dalekovod-tvrdnje-o-otkazima-i-smanjenju-placa-nisu-tocne-564815 – 24sata.hr

sad se uprava pokrila ušima i mulja…žele li to oni reći da su radnici blesavi i da ništa ne razumiju i da štrajkaju iz dosade? kako da ne….

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Na prodaji se pojavilo 12.100 kom na 17,50 kn i nestalo.

Možda je htio staviti jednu nulu manje za broj ponuđenih dionica, pa se zaigrao 😉

Možda je htio staviti jednu nulu manje za broj ponuđenih dionica, pa se zaigrao 😉
[/quote]
ovaj zadnji stavio bome dosta 000

Nista se ne dogadja doslovno cijeli dan, a onda netko u 15:59:47 stavi 7000kom na prodaju po 16.
Mogao je bez problema prodati par tisuća kom i na 17, ali kao da je zelio srusiti cijenu na 16, s obzirom da je stavio nalog 13 sekundi prije kraja, ali je zaboravio valjda da će se aktivirati drazba…….

“Lud, zbunjen, nenormalan”…Čovječe nema ništa od zarade jer nema “short sellinga” u našoj močvari…Svašta sam se nagledao u 11 godina na burzi al ovih 7000 kom u 16.05h ulazi u “TOP-3” fenomena.

Da bas komedija danas, od podne ni jedna transakcija i onda 7.000 komada netko prosuo u 16:05 ? Btw do kad radi zse, sta nije do 16?

Da bas komedija danas, od podne ni jedna transakcija i onda 7.000 komada netko prosuo u 16:05 ? Btw do kad radi zse, sta nije do 16?

uveli su neku licitaciju ili uravnoteženje pa se zadnjih 5min ništa ne dešava i onda se te transakcije prikazu iza 16.00h. svaki dan to možeš vidjeti ako pratiš sve transakcije. to je neki informatički genije osmislio valjda u suradnji sa gažićkom. u njenom mandatu su implemetirali dosta de.ilnih ideja. vratila nas je jedno 10 godina u nazad.

who dares, wins

Kolege,
vidim sve crnjaci i beznadje….
sto ono knjige kazu kada je beznadje i malodusje….treba li kupovati ili prodavati?
Decki i dame, knjige u ruke i citati.
DLKV je kolateralna zrtva trakavice oko agrokora, uostalom kao i mnoge kvalitetne dionice, ali i tome se polako nazire kraj.
Ja ovdje vjerujem u nagli okret i to kada mu se malo tko bude nadao.
Ja osobno cu prekrsiti pravilo i ovdje uci s preostalih 17% casha a i vec sam poceo laganini ispod 18.
Ja ovu agoniju na burzi vidim kao izvrsnu priliku za laganu akumulaciju jer iskreno, nisam mislio da ce vise ikad biti po 17 ali cesto sam znao pogrijesiti pa eto..i sada mozda grijesim ali me strpljenje ne napusta a to je ovdje najvaznije.
lp

uveli su neku licitaciju ili uravnoteženje pa se zadnjih 5min ništa ne dešava i onda se te transakcije prikazu iza 16.00h. svaki dan to možeš vidjeti ako pratiš sve transakcije. to je neki informatički genije osmislio valjda u suradnji sa gažićkom. u njenom mandatu su implemetirali dosta de.ilnih ideja. vratila nas je jedno 10 godina u nazad.
[/quote]
ovdje je cijena probila blokadu i zato je nastavljeno uravnoteženje narednih 5min iza 16 sati
sve ostalo je redovno svaki dan u 15.55 sati se aktivira uravnoteženje i transakcije se provode u 16.00 ili koju sekundu kasnije
imamo tu još i pauzicu u 12.00 do 12.10
sve to služi kako u zadnjim sekundama ne bi bilo manipulacije cijenom
ali mi se čini da smo mi ipak to već prevazišli obzirom da se kod nas manipulira cijeli dan cijelom burzom cijelu godinu tj.
sada već i nekoliko godina

New Report

Close