Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
kako netko može podržavati smanjenje plaća radnicima pa očekivati da će firmi zbog toga krenuti na bolje?!? to je put u propast, rezanje grane na kojoj sjediš jer ako radnici odu, ide i firma do vraga!
http://hr.seebiz.eu/moguci-kineski-ulazak-u-projekt-rekonstrukcije-pruge-zagreb-beograd/ar-172140/
Ja vjerujem da ovdje ima posla, tko god bio u igri, DLKV je glavni izvodjac visoko naponske instalacije i kompletne infastrukture…Amen!
I meni su srezali 20000 tisuca prije par godina, firma nikad bolje nije stajala nego sada, da mi nije bilo drago to stoji, ali se ta grana lagano i grana.
U buducnosti mozda bude i za mene bolje.
auuuu, gadno! teška sramota za upravu
Štrajk u Dalekovodu, radnici ne pristaju na 580 otkaza
Razlozi su neuspjeli pregovori o novom Kolektivnom ugovoru i prijedlog odnedavnog predsjednika uprave Gordana Kolaka da svih 580 radnika dobije otkaz ugovora o radu kako bi im bio ponuđen novi sa znatno smanjenim pravima. Među njima je i smanjenje plaće za 20 posto
FOTO: Štrajk u Dalekovod proizvodnji, radnici ne pristaju na 580 otkaza
i onda se neki čude zašto dionica ne raste, nego je ulagači rasprodaju!?!
Ma ništa od toga, dogovor uprave i radnika samo što nije jer zastoj ne odgovara ni jednima ni drugima.
Uozbiljite se. Štrajka Dalekovod proizvodnja koja sudjeluje ispod 20% u ukupnim prihodima i ne štrajka zbog neisplata plaća već smanjenja, odnosno drugačijeg načina obračuna prema Upravi.
U najgorem slučaju uprava će udovoljiti sindikatu i gotovo.
Onaj tko je dao podatak da Dalekovod Proizvodnja sudjeluje sa samo 20 posto prihoda – laže, i na to može nasjesti samo netko tko nema pojma kako ova firma funkcionira. To je stvar samo knjigovodstva koji prikazuje podatke kako njima odgovora.
Štrajka Dalekovod proizvodnja koja sudjeluje ispod 20% u ukupnim prihodima
Ne možeš to gledati izdvojeno jer ako stane proizvodnja, staje i isporuka opreme za ugradnju, a onda de facto staje cijela firma pa to onda nije više 20% nego raste prema 100%
Ne možeš to gledati izdvojeno jer ako stane proizvodnja, staje i isporuka opreme za ugradnju, a onda de facto staje cijela firma pa to onda nije više 20% nego raste prema 100%
[/quote]
Kolega Avaksic,
jeste li se postavili na bid pa drukate ili mi se samo to samo cini…a vrlo rijetko mi se nesto pricinjava 🙂 😉