DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 05:54
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
2.323
636
3,64
3,70
1,09%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Da mi je neko reko prije tjedan dana da ce se tržiti po 1130, reko bi mu da je lud, i da je to nemoguče.

Da mi je neko reko prije tjedan dana da ce se tržiti po 1130, reko bi mu da je lud, i da je to nemoguče.

Iskreno i ja, al kak se pokazalo u ovom nestabilnom vremenu sve je moguće.

You either do it right or you get eliminated!

Dakle kumulativna neto dobit DLKV za 2005 je bila 73 miliona kuna, za 2006 75 miliona kuna.
U prva 3 kvartala 2007 dlkv je imao kumulativnu dobit 20 mil kuna, dok je u prva tri kvartala 2006 imao kumulativnu dobit 52 miliona kuna.

Da ne bi bilo – ako je istina da će DLKV imati godišnje izvješće na nivou prošle godine, to bi značilo da mu je 4q odličan, i ako bi i 1q 2008 bio dobar to bi bio jak razog za optimizam. Naravno da ugovoreni poslovi najavljuju odlične rezultate u 2008. , pogotovo ako bi pomoću aluminija povećali profitabilnost.

+DLKV ima određeni goodwill
Molim komentare

sorry Saladine samo jedno pitanje:

dali posjedujes dionice DLKV?

hvala.

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

sorry Saladine samo jedno pitanje: dali posjedujes dionice DLKV? hvala.

ne, ali da imam nešto keša kupio bi, ali pošto sam 100% u dionicama nemogu. neznam zašto me to pitaš, ali ako misliš da drukam na dole ili šta već, nisam tu radi toga, mislim da je dobra dionica za nekog srednjeročnog ulagača, .. ja sam samo komentirao treuntnu vrijednost.

Cookie Monster

+DLKV ima određeni goodwill
Molim komentare

Prema mojim saznanjim određeni ljudi imaju no međutim još je uvijek više onih koji će zamjeniti xxx profit firme za x sebi u đep iako se na osnovu vijesti o sklapanju poslova ne bi tako reklo no nažalost to je činjenica+dokap trenutno u “-” fazi.

Autor posjeduje dionice dlkv i žao mu je što je spoznao istinu [undecid]

P.S.Svijetlo na kraju tunela vidim jedino u saznanju da u ovom slučaju riba ne smrdi od glave i postoje ambicije za promjene

ne, ali da imam nešto keša kupio bi, ali pošto sam 100% u dionicama nemogu.

Možda i bolje da trenutno nemaš,ne radi dlkv nego radi generalne situacije [sealed]

ma bash me zanima oce li dlkvd pasti na 900 kuma?? ak sutra ode ispod soma,bit ce ludnica

Sada bi većina htjela kupovati dionice po ovim cijenama, ali pojavio se problem, a to je da većina nema slobodnog novca. Trenutno to nije samo problem malih ulagača, još veći problem imaju fondovi, i taj problem neće uspjeti lako riješiti. Npr. dionički fond Prospectus G. Equity prije nekoliko dana raspolagao je sa imovinom preko 4 milijuna kuna, a trenutno im je ostalo samo 0,6 milijuna kn. Ulagači su povukli novac, čak i s velikim gubitkom koji je ovaj fond ostvario (-33,53% u 6 mjeseci). Ima još mnogo sličnih fondova.
Naime fondovi se svakodnevno suočavaju sa gubitkom ulagača, a s njima odlazi i keš, koji moraju namirivati prodajom dionica po niskim cijenama, tako da nemaju čime kupovati.
Koliko god bilo smiješno, izgleda da tržište mogu spasiti jedino mali ulagači koji se povlače iz fondova i možebiti da se počnu “čupati” kupujući sami “podcijenjene” dionice, nebi li tako namirili gubitak iz fondova.
Nelikvidnost je trenutno najveći neprijatelj burze, a nju smo sami stvorili. Cijelom tržištu bi dobro došla financijska injekcija, ali čini mi se da takvog cjepiva trenutno još uvijek nitko nema. Mirovinci su se dobrano ispucali još dok su dionice bile u “nebu”, a ova mlaka kupnja dokaz je da i oni posustaju.
Netko će sada reći da su prometi zadnjih dana iznadprosječni i da nije istina da nema keša. Većina prometa ostvarena je seljakanjem iz dionice u dionicu, a to nije friški kapital, nego čisto prelijevanje iz šupljeg u prazno i mazanje masne guske-odnosno brokerskih kuća koje jedine profitiraju u ovoj bezglavoj rasprodaji.

Otkud ti znaš je li seljakanje ili friški kapital. Ja znam ljude koji su ovih dana prvi puta ulagali u dionice i to skoro svi u DLKV. Očito imaju informacije, pa sam i ja dokupio.

istina,

pojavljuju se dodatni ulagaći jer je crobeks jako pao pa je manji rizik.

i baš slučajno čuo da je baš zbog toga jedan moj znanac digao dodatno kredu i ušao u dlkv. Tko bi odolio ovom diskontu.

Ja sam nažalost izašao na 1650 i ušao na 1400, trebao sam više čekati ali ovo nije nitko mogao predvidjeti[smiley]

[color=blue][/color]

neiskoristiti ovu cijenu a imati keša je stvarno propuštena prilika.ja sam nažalost 100% u dionicama pa se nema slobodnog keša [cry]

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

New Report

Close