Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
Ima logike investirati u firme koje će to pratiti, dakle DLKV ali i ERNT i KODT.
KODT? Tko je od investicijske raje uopće čuo za KODT, ozbiljnu i cjenovno podcijenjenu firmu izvozne orijentacije (baš kao i Dalekovod) s perspektivom u energetskom sektoru koji spominješ kao perspektivni? Sve što znaju je “kuda drugi, tuda i ja”.
Prodaja se ispucala, sad možemo lagano ‘uzbrdo’ .
KODT? Tko je od investicijske raje uopće čuo za KODT, ozbiljnu i cjenovno podcijenjenu firmu izvozne orijentacije (baš kao i Dalekovod) s perspektivom u energetskom sektoru koji spominješ kao perspektivni? Sve što znaju je "kuda drugi, tuda i ja".
[/quote]
Pa evo ja čuo 🙂
Mislim da ta priča sa strujom i slično u vidu infrastrukture je itekako budućnost.
Transformatori i el mreža se mora skvaoih 20ak god i češće zamijenit,unaprijediti i slično. S obzirom na trendovima vani i u svijetu tj Europi to suma sumarum uopće nije loš pogled u smislu investiranja.
Uopće mi nije jasno kako DLKV može poslovati, pa dug mu je 4,5 puta veći od kapitala ?
Pa toliki dug ni Agrokor nema ?
Uopće mi nije jasno kako DLKV može poslovati, pa dug mu je 4,5 puta veći od kapitala ?
To uopce nema veze koliki je dug s obzirom na kapital da bi netko uspjesno poslovao moze bit i puta 10, bitnije je koliko zaradjuje da moze placat toliki dug i da ima za normalno funkcioniranje, a rizik je kod takvog omjera je da jedna losa godina moze izbrisat poprilicno kapitala tvrtke.
ali zato ostvaruje odlične poslovne rezultate, evo pogledaj npr. dobit za 1Q 2017. 😉
Rezultati su daleko od idealnih, ali veliko povećanje prihoda ulijeva povjerenje.
Dobit je samo kap u moru pokazatelja koji su bitni.
Ali zašto ja to govorim čovjeku koji ovisno o trade pljuje ili hrabri dionicu.
Osobno sam imao daleko veća očekivanja od rezultata…. svako će prosuditi jel cijena opravdava rezultate i potencijal…
http://no.mvep.hr/print.aspx?id=13916&itemId=42695&lang=1
Doprinos „Dalekovoda“ u pravovremenom dovršetku ovog izuzetno zahtjevnog (klimatski i geo-morfološki uvjeti) je s norveške strane ocijenjen iznimnim, a stručnost i pouzdanost hrvatskog osoblja ocijenjena je najvišim ocjenama
(u planu je izgradnja čak 100 hidro-elektrana manje snage)
S obzirom na već stečene reference kod Statnetta, možda u bi nekom konzorciju sa ZG Montažom
mogli konkurirati i za ove male hidroelektrane.
Osobno sam imao daleko veća očekivanja od rezultata…. svako će prosuditi jel cijena opravdava rezultate i potencijal…
Pogledaj svoj post prije (neću reći navlakački) gdje si samouvjereno napisao da slijede fenomenalni rezultati. Nije ti neugodno ponovno pisati?
http://no.mvep.hr/print.aspx?id=13916&itemId=42695&lang=1
Doprinos „Dalekovoda“ u pravovremenom dovršetku ovog izuzetno zahtjevnog (klimatski i geo-morfološki uvjeti) je s norveške strane ocijenjen iznimnim, a stručnost i pouzdanost hrvatskog osoblja ocijenjena je najvišim ocjenama
(u planu je izgradnja čak 100 hidro-elektrana manje snage)
Lega !!
Nema te dugo, a svaki put se javiš sa odličnim informacijama, kao i uvijek!
LP
S obzirom na već stečene reference kod Statnetta, možda u bi nekom konzorciju sa ZG Montažom
mogli konkurirati i za ove male hidroelektrane.
Neki su bili tvrdili da Dalekovod nema posla. Zašto onda rastu prihodi u 1Q i zašto sada zapošljavaju više projektanata transformatorskih stanica? (retoričko pitanje)
Projektant transformatorskih stanica
Zagreb Rok prijave: 20.05.2017.
Dalekovod-Projekt d.o.o.
Dalekovod-Projekt d.o.o. Zagreb radi povećanog opsega poslova raspisuje natječaj za slijedeće radno mjesto:
PROJEKTANT TRANSFORMATORSKIH STANICA (M/Ž) (VIŠE OSOBA)
VSS elektrotehničkog usmjerenja
ovlašteni projektant
iskustvo u projektiranju transformatorskih stanica naponske razine 35 kV, 110 kV ili više barem 3 godine
poznavanje rada na računalu kao i osnovnih programskih alata AutoCad i MS Office (predost imaju kandidati s poznavanjem programa CADdy ili EPLAN)
aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu (poželjno je i znanje njemačkog jezika)
vozačka dozvola B kategorije
Koje Vas odgovornosti očekuju:
izrada elektrotehničkih projekata VN transformatorskih stanica za domaće i strano tržište
vođenje projekata i suradnja sa projektantima i suradnicima elektrotehničke, a i ostalih struka
komunikacija s predstavnicima investitora i javnopravnih tijela
povremeno obavljanje projektantskog nadzora
https://www.moj-posao.net/Posao/326875/Projektant-transformatorskih-stanica-mz/