Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
Danas sam več napisao:
– ukupni prihodi veći za 38 milijuna (ovaj puta bez ostalih prihoda koji su iznosili 68 milijuna u prošlom FI što znači da su prihodi realno rasli 99 milijuna)
– ukupni rashodi veći za 87 milijuna
ima previše imatelja ove dionice
iz svega je očito da oni idu s nižim cijenama da dobiju poslove, a to onda rezultira lošim konačnim rezultatom, tj. oko nule ili minus. tako i THNK radi godinama i tu kruha za dioničare nema, doduše radnici dobijaju plaće i firma posluje, ali slaba je to utjeha dioničarima
iz svega je očito da oni idu s nižim cijenama da dobiju poslove, a to onda rezultira lošim konačnim rezultatom, tj. oko nule ili minus. tako i THNK radi godinama i tu kruha za dioničare nema, doduše radnici dobijaju plaće i firma posluje, ali slaba je to utjeha dioničarima
Bilo bi dobro da dionicari brane svoje ulaganje, a predsjednik uprave kaze da se profitabilnost povečava, a i dug se smanjuje. Lijep pozdrav
Mislim da su jos ostale 3 rate po 12,7 mil HRK za ispaltu dobavljača prema predstečajnoj nagodbi, znači još 38,1 mil HRK, a od tada 30.03.2018. 12,7 mil HRK x 4 = 50,8 mil HRK bi trebala biti ćista dobit.
Pozdrav
Bilo bi dobro da dionicari brane svoje ulaganje, a predsjednik uprave kaze da se profitabilnost povečava, a i dug se smanjuje. Lijep pozdrav
[/quote]
Zašto bi tko branio cijenu.
Treba se postaviti što niže 17-18 kuna i eventualno nešto kupiti…
haha
postave nalog na kupnji i odmah se izvrši – preko 4000 komada
ili manipulacija ili tobože dogovor
Ako pogledate detaljnije poslovne rashode u Q1 možete vidjeti da su se povećali „Materijalni troškovi“ za duplo tj. 80M, pa molim da me netko ispravi, ako sam u zabludi, dal to ne bi trebalo značiti da više rade i da će se naplatiti u budućnosti?
haha
postave nalog na kupnji i odmah se izvrši – preko 4000 komada
ili manipulacija ili tobože dogovor
nije odmah, bio je neko vrijeme na 19,18 kn ali čim ga je digao gore odmah su ga natrpali