Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
Dalekovod će dobiti opomenu zbog nepravodobnog dostavljanja kvartalnog izvješća, zbog čega je knjigovođa zapeo u rokovima, samo valjda on zna i možda Uprava, a mi ulagači opet neka odgonetavamo
ma katastrofa totalna. ako se hoćemo tješiti ima još i gorih dilkana koji su juče slali izvješće. je li to neka nauka dati izvješće u zakonskom roku? ako su nepismeni lijepo to priznaju i ćao. mogu razumjeti da vrijeme gazi svakoga ali brate oslobodiš svoje radno mjesto nekome mlađem ili bar robotu. mi ulažemo suve pare u to i čekamo neku kumu kad će izbaciti izvješće !? ako joj ne paše taj posao mogla bi pustiti mozak na pašu i plest priglavke.
Možda dorađuju izvješće kako bi izgledalo bolje.
Koriste recimo razne boje koje je bilo potrebno uvesti iz inozemstva (Kine).
Čekanje…
Na stranici 108 piše sljedeće
Transakcije s ključnim managementom
Ključni management čine članovi Uprave i izvršni direktori. Naknade ključnom managementu na razini
Grupe iznosile su 21.114 tisuća kuna (2015.: 18.018 tisuće kuna), dok su naknade na razini Društva
iznosile 16.831 tisuća kuna (2015.: 14.255 tisuće kuna).
Dake ključni management je digao 21 milijun kuna u prošloj godini što je gotovo 50% ostvarene dobiti, da li netko ima saznanja koliko je to ljudi ukupno.
Odmah da se izjasnim nemam ništa protiv da management bude dobro plaćen, dapače… ali većinom kroz bonuse a ne osnovnu plaću… po sistemu kakav rezultat takva plaća
di je izvještaj za 1 kvartal?
vidim veliku nervozu zbog FI…..
Kao sto Reiner kaže…”pa to nije presudno u ovom trenutku”..i vidi vraga u pravu je.
Dakle,
DLKV još ima izazov 2 godine da vrati dug..a nakon toga slijedi epski ili mitski uragan..
Zar mogu osobno biti pošteniji i korektniji?
koliko ja vidim i prošle godine je FI za Q1 objavljen sa zakašnjenjem (6.5.2016)
Ide im nekako to kašnjenje za Q1 🙂
Možda opet bude u petak u 15:23
Fi -će nas ostaviti bez texta…nadiće naša očekivanja, dakako pozitivna!!!!!
i da bude ne znam kako pozitivno, na ovoj burzi će to vrijediti samo prvih 15 minuta po objavi, a onda će se opet sve vratiti na staro. dosta je pogledati npr. IGH koji je prije 2 dana izbacio vrlo dobro FI, a danas je dionica na -8,47% !
e to se i ja pitam….di je izvještaj…slijedi li kazna…ili može i bez kazne…
https://lider.media/aktualno/financijski-izvjestaj-predajte-sto-prije-kazne-sezu-100-tisuca-kuna/
https://lider.media/aktualno/financijski-izvjestaj-predajte-sto-prije-kazne-sezu-100-tisuca-kuna/
[/quote]
Kada ste vidjeli da je netko kod nas (osim onih velikih i društveno opasnih prijestupnika koji u blagajni imaju jednu kunu viška) kažnjen?