Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 23:32
Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.
Juka,
Jeli dalekovod u svih 1, 45 milijardi od Hepa za 2017?
ima hep nešto i svojih radnika. nisu svi u administraciji premda ih tamo ima za izvoz.
who dares, wins
Norveška delegacija danas u Dalekovodu.
kupci, bankari, investitori, partneri, kakva delegacija ?
Kupci, a ima li jos ko ne znam. Maloprije sam bio kod njih u firmi.
@lopina
sve ok, samo se izgleda vaša očekivanja ne poklapaju s očekivanjima drugih i to je razlog što je u 10min pokupljeno 7000kom
trafostanice mislim da neće imati veze s Dalekovodom, ali 3000 km elektroenergetske mreže ( dalekovoda, podzemnih i podvodnih kabela te mreže niskog napona ) u svim krajevima Hrvatske, uključujući i zahtjevna planinska područja, dalmatinsko i primorsko zaleđe, Slavoniju i otoke, bi svakako trebao odraditi, a to nije malo
[/quote]
trafostanice mislim da neće imati veze s Dalekovodom, ali 3000 km elektroenergetske mreže ( dalekovoda, podzemnih i podvodnih kabela te mreže niskog napona ) u svim krajevima Hrvatske, uključujući i zahtjevna planinska područja, dalmatinsko i primorsko zaleđe, Slavoniju i otoke, bi svakako trebao odraditi, a to nije malo
[/quote]
http://www.dalekovod.com/transformatorske-stanice-1.aspx
[/quote]
još bolje
Pozdrav
Evo baš razmisljam, što mislite da li su recimo dalekovod , Končar, Ericsonn i slično. Dobar long term buy radi buduceg razvojem el. Mreža radi dolaska sve više električnih vozila?
Zar nije bilo najavljeno za danas? Ili je ovo bio pokušaj provokacije
Zasto ti treba?
TKO VRIJEDI LETI
TKO LETI VRIJEDI
TKO NE LETI NE VRIJEDI