DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 01.11.2024. u 02:21
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,67
92.179
25,100
3,64
3,74
-2,67%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ljudi zašto prodajete vi koji ne trebate? Pogledajte si disciplinu na podravki, nedaju ispod 400 i gotovo. A vi ko ovce.Dionica vam za mjesec dana ide na 1500-2000 kn.

Svaka čast na optimizmu, ali čini se da će prije biti na 700 kn

Nisi izgubio, sve dok nisi prodao.

ljepo -35% sam na dalekovodu a opet mi je drag

I DA SVI NE TOLIKO UPUČENI LJUDI,FORUMAŠI,GRAĐANI…IMAJU PRAVO ZNAT ŠTO NAS ĆEKA!

I DA SVI NE TOLIKO UPUČENI LJUDI,FORUMAŠI,GRAĐANI…IMAJU PRAVO ZNAT ŠTO NAS ĆEKA!

koji ce po vama biti tocno scenarij?

Ma ovo je više nego bezobrazno, pa dokle će padati

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

” Čovjek ti kaže za prvi kvartal, znaš li ti uopće što je to kvartal?[shocked]
[/quote]

ne znam kaj je prvi kvartal! [embarass]
neka mi kaže čovjek koji je kupovao DLKV u zadnjem kvartalu 2007 po 1.950 kn…….zajedno sa jomiiiem[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

ljudi zašto prodajete vi koji ne trebate? Pogledajte si disciplinu na podravki, nedaju ispod 400 i gotovo. A vi ko ovce.Dionica vam za mjesec dana ide na 1500-2000 kn.

kako si ti pametan!
nedamo niti mi DLKV ispod 400 kn[lol] [lol] [lol]

Kraj korekcije? Korekcija je završila 22.01.2008. kada je prodaja razbila pokušaj zaustavljanja pada crobexa od strane jačih igrača. Otada smo u bear marketu. Do kada će trajati bear market? Minimum godina do dvije. Neke dionice će nastaviti padati kad se zaključi da se država više ne može toliko zaduživati, što će se odraziti na investicije, tj. građenje. Kreditna kontrakcija će opet utjecati i na zaduživanje stanovništva, kupovinu nekretnina i to će opet osjetiti cijela privreda, ali najviše građevinci. Pokušaj zaustavljanja inflacije deprecijacijom kune je rezanje grane na kojoj se sjedi. Poskupljenje kredita će najviše osjetiti građani ali i neke prezadužene firme koje ih, pogotovo uz moguće smanjenje prihoda, neće moći vraćati. “

Mislite li kolega na gospodarstvo u kojem ulaže samo država ili na ‘pregrijanu ekonomiju’ u kojoj postoji mogućnost da privatne korporacije kupe nešto od nesposobne administracije?
Ne slažem se s rokom trajanja od godinu do dvije. Može trajati i pet godina ako se glavni vladin strateg i nadalje odluči baviti apelima za sniženjem cijene mlijeka!
Danas mlijeka, sutra juha u vrećici, preksutra …[yawn][huh]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

Jel je u blokadi već ??
[shocked]

Kolega slažem se 100%!! Ljudi shvatite konačno da ne trebate prodavati po ovim cijenama jer dionica vrijedi puno više!

usao sam neki dan po 1400 i 1380 te mislio da nisam mogao bolje proci kad… gle ti ovaj pokolj![shocked][shocked][shocked]

Danas sam samo 600kn u minusu po dionici! He, he ali nedam nitkome ispod 2500kn![cool][cool]

New Report

Close