Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
Što ovdje valja osim cijeđenja firme na ugovorenim poslovima za vraćanje dugova iz psn-a.
Pogledajte malo fundamente firme, loše, dugovi i dalje veliki koliki je bpvs.
DLKV-R-A 8. BAKIĆ NENAD +5.000 +0,02% +0,12M 154.462 23,30 31.03.17 3,60 0,62%
Prosječna cijena taj dan 22,62kn, najniža 21,11kn!
Izgleda da se cijena od 21kn formira kao crta obrane.
Novi ugovor od 20+ milijuna eura! Nije loš dan, nimalo!!
ajmo mi ljudi svojim poslom, nije ni Jamnica pala na 10000 kada je DLKV išao u dokap u PSN, malo može utjecati, ali ne previše
ajmo mi ljudi svojim poslom, nije ni Jamnica pala na 10000 kada je DLKV išao u dokap u PSN, malo može utjecati, ali ne previše
DLKV je bez ikave sumnje, trenutno, financijski najkorektniji ili najstabilniji građevinar, iako po svojoj temeljnoj djelatnosti baš i nije klasični bauštelac po kvadratu.
G. Bakić je dokazano korektan investitor i ako on cijeni da 22,60 nije puno ja ga pratim i slažem se s njim…laganini po 200-300 kom grickam.,
i da…ostajem ovdje barem 3 godine s jasnim očekivanjima..nemam niti trunke dvojbe oko toga.Pogotovo u svjetlu činjenice da uredno plačamo sve prispjele obveze te jos 7 rata i nema više PSN.
Tada ću vas pitati koliko će biti Netto dobit…samo laganini i hrabro…a TODEX..mene uopće ne zabrinjava jer ovaj cirkus vidim kao veliku priliku da si presložim portfelj…i da, nisam uopće zagovornik disperzije portfelja..sve u jednu ili max. dvije košare o čekaj..kao što kaže jedan veliki investitor iz USA.
lp
Kako su pojeli ovog pacijenta s 5000 komada ili koliko vec koji je krenuo rusiti cijenu na 21kn hahaha, pa tko normalan tako prodaje?! A cijena jucer 23kn, amaterski je blaga riječ za ovo!
samo neka daje, ima se s čim dočekati, puno je ovih dana izašlo iz perjanica hrvatskog gospodarstva, pa ne znam imaju li hrabrosti vraćati se ili će mijenjati strategiju, uglavnom, što je je, naš 20milonski€ ugovor su poništili za 2 dana na burzi, nadam se da će nešto ipak ostvariti obzirom da je trogodišnji, do tada ćemo ili progledati ili propasti
i da…ostajem ovdje barem 3 godine s jasnim očekivanjima..nemam niti trunke dvojbe oko toga. Pogotovo u svjetlu činjenice da uredno plaćamo sve prispjele obveze te još 7 rata i nema više PSN.
Tada ću vas pitati koliko će biti netto dobit…
Slažem se. Mislim da je ovo ispravna filozofija i gledanje u budućnost.
mirovinci izgleda ništa više ne kalkuliraju, tuku po kupnji samo da dođu do keša!